Povezane vesti
Indi Aradinović iskreno: Zahvalna sam što sam ostala živa!
Svet plus pre 27 dana
Pevačica Indira Aradinović Indi otvoreno je govorila o teškom iskustvu kroz koje je prošla nakon operacije želuca koja je mogla imati kobne posledice. Pored toga, osvrnula se i na saradnju sa muzičkim producentom Zoranom Marjanovićem, mužem… »
"Hvala Bogu što me je ostavio živu i zdravu": Indi progovorila o aferi sa mužem ubijene Jelene Marjanović
Mondo pre 27 dana
Pevačica Indi otkrila šta je radila sa Zoranom Marjanovićem. Pevačica Indi Aradinović, koja je izazvala veliku pažnju javnosti zbog navodne veze sa Zoranom Marjanovićem, progovorila je o saradnji i odnosu koji danas imaju. Indi je objavila pesmu… »
"Hvala Bogu što me je ostavio živu i zdravu": Indi o odnosu sa Zoranom Marjanovićem i teškim trenucima
Telegraf pre 27 dana
Preporučujemo. Pevačica Indi Aradinović progovorila je o detaljima odnosa sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović. On je inače, stvorio jedan od njenih najvećih hitova "Bato, bre", a on potpisuje i njenu novu pesmu… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane