Povezane vesti
Šolc pozvao Iran da okonča ciklus eskalacije nakon izraelskih jutrošnjih napada
Politika 26.10.2024
BERLIN – Nemački kancelar Olaf Šolc pozvao je danas Iran da okonča „ciklus eskalacije” nakon što je Izrael jutros izveo napade na iranske vojne lokacije. Šolc je istakao da uzdržanost može da otvori put ka miru na Bliskom Istoku, preneo je Rojters. "Moja… »
Šolc pozvao Iran da okonča "ciklus eskalacije" nakon izraelskih jutrošnjih napada
RTV 26.10.2024
BERLIN - Nemački kancelar Olaf Šolc pozvao je danas Iran da okonča "ciklus eskalacije" nakon što je Izrael jutros izveo napade na iranske vojne lokacije. Šolc je istakao da uzdržanost može da otvori put ka miru na Bliskom Istoku, preneo je Rojters. "Moja… »
Šolc pozvao Iran da okonča ciklus eskalacije nakon izraelskih jutrošnjih napada
Vesti online 26.10.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc pozvao je danas Iran da okonča “ciklus eskalacije” nakon što je Izrael jutros izveo napade na iranske vojne lokacije. Šolc je istakao da uzdržanost može da otvori put ka miru na Bliskom Istoku, preneo je Rojters. – Moja poruka… »
Šolc se hitno oglasio: "Moja poruka je jasna"
B92 26.10.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc pozvao je danas Iran da okonča "ciklus eskalacije" nakon što je Izrael jutros izveo napade na iranske vojne lokacije. Šolc je istakao da uzdržanost može da otvori put ka miru na Bliskom Istoku, preneo je Rojters. "Moja poruka… »
Vesti dana »
Potresan susret oca i majke koji su izgubili svoje sinove, i kamen bi zaplakao
Ozon press pre 10 satijoš 36 povezanih
''Žuta podmornica'' pobedila Espanjol za noć na drugom mestu na tabeli
Sportske.net pre 5 satijoš 38 povezanih
Crno-beli izgubili od litvanaca: Vaterpolisti Partizana u kvalifikacijama za Kup Konferencije slabiji od Zaibasa
Večernje novosti pre 5 satijoš 34 povezane