Povezane vesti
Kakva su iskustva stranih radnika u našoj zemlji?
Kamatica pre 30 dana
Hakan Gejik, radnik iz Turske, svakog dana radi kao dostavljač hrane u Beogradu. I tako već četiri meseca. Poreklom je iz Turske i kaže da se brzo navikao na grad i ljude, a polako uči srpski. Pozdravlja sa "zdravo i "dobro jutro", zna za "izvini" i… »
ZA NEKE JE SRBIJA POSTALA AMERIKA! Napustili domovine zbog posla i zarade u Beogradu: Smeštaj im obezbedili poslodavci, a uče…
Kurir pre 30 dana
Nacionalna služba za zapošljavanje je stranim državljanima ove godine izdala 17.000 dozvola za rad. Najbrojniji su vozači, ali ih ima i u drugim sektorima. Hakan Gejik, radnik iz Turske, svakog dana radi kao dostavljač hrane u Beogradu. I tako već… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 33 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 10 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 3 satajoš 40 povezanih