Povezane vesti
Poginule četiri osobe u padu helikoptera u Rusiji
Politika 26.10.2024
MOSKVA – Četiri osobe poginule su u padu helikoptera Mi-2 koji je pokušao da sleti u ruskom regionu Kirov, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije. Nesreća se dogodila kada je helikopter u pokušaju da sleti pao u šumu u blizini… »
Srušio se ruski helikopter, poginula tri medicinska radnika i pilot
N1 Info 26.10.2024
Helikopter "Mi-2 "srušio se u subotu u centralnom ruskom regionu Kirov, pri čemu su poginula sva četiri putnika, javili su zvaničnici za vanredne situacije. Helikopter, kojim je upravljao jedan pilot i koji je prevozio lekara i dva bolničara, srušio… »
Srušio se ruski helikopter, poginula tri medicinska radnika i pilot
Novi magazin 26.10.2024
Helikopter "Mi-2 "srušio se u subotu u centralnom ruskom regionu Kirov, pri čemu su poginula sva četiri putnika, javili su zvaničnici za vanredne situacije. Helikopter, kojim je upravljao jedan pilot i koji je prevozio lekara i dva bolničara, srušio… »
Tragedija: Pao helikopter u Rusiji, poginule četiri osobe
Kurir 26.10.2024
Četiri osobe poginule su u padu helikoptera Mi-2 koji je pokušao da sleti u ruskom regionu Kirov, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije. Nesreća se dogodila kada je helikopter u pokušaju da sleti pao u šumu u blizini sela… »
Poginule 4 osobe u padu helikoptera! Drama u Rusiji, spasioci zatekli jeziv prizor u šumi (Video)
Mondo 26.10.2024
U padu helikoptera u Rusiji poginule su četiri osobe. U okrugu Kirov u Rusiji danas je pao helikopter kada su stradale četiri osobe, prenosi " RIA Novosti". Kako je navelo rusko Ministarstvo za vanredne situacije, četiri osobe poginule su u padu… »
Srušio se helikopter: Svi su mrtvi FOTO/VIDEO
B92 26.10.2024
Četiri osobe poginule su u padu helikoptera Mi-2 koji je pokušao da sleti u ruskom regionu Kirov, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije. Nesreća se dogodila kada je helikopter u pokušaju da sleti pao u šumu u blizini sela… »
Pao helikopter u Rusji: Četiri osobe poginule u pokušaju sletanja
Euronews 26.10.2024
Pao helikopter u Rusiji, poginule četiri osobe
Telegraf 26.10.2024
Poginule četiri osobe u padu helikoptera u Rusiji. Četiri osobe poginule su u padu helikoptera Mi-2 koji je pokušao da sleti u ruskom regionu Kirov, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije. Nesreća se dogodila kada je helikopter u… »
Vesti dana »
Profil višestrukog ubice sa Cetinja Aca Martinovića: Tražen psihijatrijski pregled
RTV pre 26 minutajoš 31 povezana
Kiša prelazi u susnežicu i sneg! Posle podne stiže osetno zahlađenje, ovi delovi Srbije prvi na udaru
Kurir pre 32 minutajoš 9 povezanih
Danas počinje isplata uvećanih penzija: Novac na računima svih penzionera najkasnije do ovog dana
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih
Sigurnosne snage spriječile hapšenje opozvanog južnokorejskog predsjednika
Al Jazeera pre 9 minutajoš 4 povezane