Povezane vesti
Srušio se ruski helikopter, poginula tri medicinska radnika i pilot
N1 Info 26.10.2024
Helikopter "Mi-2 "srušio se u subotu u centralnom ruskom regionu Kirov, pri čemu su poginula sva četiri putnika, javili su zvaničnici za vanredne situacije. Helikopter, kojim je upravljao jedan pilot i koji je prevozio lekara i dva bolničara, srušio se u… »
Srušio se ruski helikopter, poginula tri medicinska radnika i pilot
Novi magazin 26.10.2024
Helikopter "Mi-2 "srušio se u subotu u centralnom ruskom regionu Kirov, pri čemu su poginula sva četiri putnika, javili su zvaničnici za vanredne situacije. Helikopter, kojim je upravljao jedan pilot i koji je prevozio lekara i dva bolničara, srušio se u… »
Poginule 4 osobe u padu helikoptera! Drama u Rusiji, spasioci zatekli jeziv prizor u šumi (Video)
Mondo 26.10.2024
U padu helikoptera u Rusiji poginule su četiri osobe. U okrugu Kirov u Rusiji danas je pao helikopter kada su stradale četiri osobe, prenosi " RIA Novosti". Kako je navelo rusko Ministarstvo za vanredne situacije, četiri osobe poginule su u padu… »
Srušio se helikopter: Svi su mrtvi FOTO/VIDEO
B92 26.10.2024
Četiri osobe poginule su u padu helikoptera Mi-2 koji je pokušao da sleti u ruskom regionu Kirov, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije. Nesreća se dogodila kada je helikopter u pokušaju da sleti pao u šumu u blizini sela Belenki… »
Pao helikopter u Rusji: Četiri osobe poginule u pokušaju sletanja
Euronews 26.10.2024
Četiri osobe poginule su u padu helikoptera Mi-2 koji je pokušao da sleti u ruskom regionu Kirov, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije. Nesreća se dogodila kada je helikopter u pokušaju da sleti pao u šumu u blizini sela Belenki… »
Pao helikopter u Rusiji, poginule četiri osobe
Telegraf 26.10.2024
Poginule četiri osobe u padu helikoptera u Rusiji. Četiri osobe poginule su u padu helikoptera Mi-2 koji je pokušao da sleti u ruskom regionu Kirov, saopštilo je danas rusko ministarstvo za vanredne situacije. Nesreća se dogodila kada je helikopter u… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 13 minutajoš 56 povezanih
"Niko nije sam": U Kragujevcu skup podrške privedenim studentima iz Novog Pazara
Nova pre 23 minutajoš 32 povezane
Amerika pala na kolena ili sprema krvavu zamku?! Iran ismejao Trampa pred celim svetom, milioni ostaju bez vode i struje? Ručna povučena u poslednjem trenutku, ali pravi pakao tek sledi
Blic pre 43 minutajoš 58 povezanih
Vozač pod dejstvom kokaina osumnjičen za ometanje policije u Novom Pazaru
Sandžak haber pre 2 satajoš 24 povezane