Повезане вести

Погинуле четири особе у паду хеликоптера у Русији

Погинуле четири особе у паду хеликоптера у Русији

Политика 26.10.2024
МОСКВА – Четири особе погинуле су у паду хеликоптера Ми-2 који је покушао да слети у руском региону Киров, саопштило је данас руско министарство за ванредне ситуације. Несрећа се догодила када је хеликоптер у покушају да слети… »
Срушио се руски хеликоптер, погинула три медицинска радника и пилот

Н1 Инфо 26.10.2024
Хеликоптер "Ми-2 "срушио се у суботу у централном руском региону Киров, при чему су погинула сва четири путника, јавили су званичници за ванредне ситуације. Хеликоптер, којим је управљао један пилот и који је превозио лекара и… »

Нови магазин 26.10.2024
Хеликоптер "Ми-2 "срушио се у суботу у централном руском региону Киров, при чему су погинула сва четири путника, јавили су званичници за ванредне ситуације. Хеликоптер, којим је управљао један пилот и који је превозио лекара и… »
Трагедија: Пао хеликоптер у Русији, погинуле четири особе

Трагедија: Пао хеликоптер у Русији, погинуле четири особе

Курир 26.10.2024
Четири особе погинуле су у паду хеликоптера Ми-2 који је покушао да слети у руском региону Киров, саопштило је данас руско министарство за ванредне ситуације. Несрећа се догодила када је хеликоптер у покушају да слети пао у шуму… »
Погинуле 4 особе у паду хеликоптера! Драма у Русији, спасиоци затекли језив призор у шуми (Видео)

Погинуле 4 особе у паду хеликоптера! Драма у Русији, спасиоци затекли језив призор у шуми (Видео)

Мондо 26.10.2024
У паду хеликоптера у Русији погинуле су четири особе. У округу Киров у Русији данас је пао хеликоптер када су страдале четири особе, преноси " РИА Новости". Како је навело руско Министарство за ванредне ситуације, четири особе… »
Срушио се хеликоптер: Сви су мртви ФОТО/ВИДЕО

Срушио се хеликоптер: Сви су мртви ФОТО/ВИДЕО

Б92 26.10.2024
Четири особе погинуле су у паду хеликоптера Ми-2 који је покушао да слети у руском региону Киров, саопштило је данас руско министарство за ванредне ситуације. Несрећа се догодила када је хеликоптер у покушају да слети пао у шуму… »
Пао хеликоптер у Русји: Четири особе погинуле у покушају слетања

Пао хеликоптер у Русји: Четири особе погинуле у покушају слетања

Еуроневс 26.10.2024
Пао хеликоптер у Русији, погинуле четири особе

Пао хеликоптер у Русији, погинуле четири особе

Телеграф 26.10.2024
Погинуле четири особе у паду хеликоптера у Русији. Четири особе погинуле су у паду хеликоптера Ми-2 који је покушао да слети у руском региону Киров, саопштило је данас руско министарство за ванредне ситуације. Несрећа се догодила… »

Вести дана »