Povezane vesti
Radujko: "Država spasla Partizan, dosta sa uvredama sa tribina"
B92 26.10.2024
Generalni sekretar FSS Branko Radujko govorio je o novom stanju u FK Partizan. "Očekivao sam dobru, fudbalsku, gospodsku atmosferu na stadionu jer svi ovih dana šaljemo poruku saradnje i stabilizacije u srpskom fudbalu. Nažalost, sa dela tribine smo opet… »
Radujko: Mi spašavamo Partizan, a navijači vređaju Vučića
Sport klub 26.10.2024
Branko Radujko, generalni sekretar FSS-a istakao je posle meča Partizana i Čukaričkog da su se na stadionu Partizana čule uvrede i povici, uprkos poruci stabilizacije i saradnje kojoj se teži u srpskom fudbalu. Duel Partizana i Čukaričkog nekoliko dana… »
"Država je spasila Partizan pre nekoliko dana": Radujko osudio vređanje na stadionu u Humskoj
Mondo 26.10.2024
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radukjko. Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko prisustvovao je utakmici Partizan - Čukarički i osudio je vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa tribina. "Očekivao sam… »
Radujko: "Država spasila Partizan, dosta sa uvredama sa tribina"
Telegraf 26.10.2024
Preporučujemo. Očekivao sam dobru, fudbalsku, gospodsku atmosferu na stadionu jer svi ovih dana šaljemo poruku saradnje i stabilizacije u srpskom fudbalu. Nažalost, sa dela tribine smo opet čuli uzvike kojima nije mesto na fudbalskim terenima, uvrede na… »
Vesti dana »

Demonstranti zapalili prostorije SNS-a u Valjevu, incidenti i protesti u više gradova
RTS pre 29 minutajoš 24 povezane

Moćna Srbija je šampion Evrope! Istorijski uspeh zlatnih Orlića, oni su budućnost naše košarke
Mondo pre 29 minutajoš 27 povezanih

Tramp šokirao svet: Najavio sastanak sa Putinom i Zelenskim – zna se i datum!
Alo pre 1 satjoš 103 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 24 povezane