Повезане вести
Радујко: "Држава спасла Партизан, доста са увредама са трибина"
Б92 26.10.2024
Генерални секретар ФСС Бранко Радујко говорио је о новом стању у ФК Партизан. "Очекивао сам добру, фудбалску, господску атмосферу на стадиону јер сви ових дана шаљемо поруку сарадње и стабилизације у српском фудбалу. Нажалост… »
Радујко: Ми спашавамо Партизан, а навијачи вређају Вучића
Спорт клуб 26.10.2024
Бранко Радујко, генерални секретар ФСС-а истакао је после меча Партизана и Чукаричког да су се на стадиону Партизана чуле увреде и повици, упркос поруци стабилизације и сарадње којој се тежи у српском фудбалу. Дуел Партизана и… »
"Држава је спасила Партизан пре неколико дана": Радујко осудио вређање на стадиону у Хумској
Мондо 26.10.2024
Генерални секретар Фудбалског савеза Србије Бранко Радукјко. Генерални секретар Фудбалског савеза Србије Бранко Радујко присуствовао је утакмици Партизан - Чукарички и осудио је вређање председника Србије Александра Вучића са… »
Радујко: "Држава спасила Партизан, доста са увредама са трибина"
Телеграф 26.10.2024
Препоручујемо. Очекивао сам добру, фудбалску, господску атмосферу на стадиону јер сви ових дана шаљемо поруку сарадње и стабилизације у српском фудбалу. Нажалост, са дела трибине смо опет чули узвике којима није место на… »
Вести дана »
РХМЗ упозорава на опасну појаву: Након облачног јутра, познато какво ће време бити у Србији
Ало пре 27 минутајош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 32 минутајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 38 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава за легализацију! Министарка за "Блиц Бизнис" о процедури: Потребна су вам само ова два папира
Блиц пре 18 минутајош 4 повезане