Povezane vesti

Radujko: "Država spasla Partizan, dosta sa uvredama sa tribina"

Radujko: "Država spasla Partizan, dosta sa uvredama sa tribina"

B92 pre 29 dana
Generalni sekretar FSS Branko Radujko govorio je o novom stanju u FK Partizan. "Očekivao sam dobru, fudbalsku, gospodsku atmosferu na stadionu jer svi ovih dana šaljemo poruku saradnje i stabilizacije u srpskom fudbalu. Nažalost, sa dela tribine smo… »
Radujko: Mi spašavamo Partizan, a navijači vređaju Vučića

Radujko: Mi spašavamo Partizan, a navijači vređaju Vučića

Sport klub pre 29 dana
Branko Radujko, generalni sekretar FSS-a istakao je posle meča Partizana i Čukaričkog da su se na stadionu Partizana čule uvrede i povici, uprkos poruci stabilizacije i saradnje kojoj se teži u srpskom fudbalu. Duel Partizana i Čukaričkog nekoliko… »
"Država je spasila Partizan pre nekoliko dana": Radujko osudio vređanje na stadionu u Humskoj

"Država je spasila Partizan pre nekoliko dana": Radujko osudio vređanje na stadionu u Humskoj

Mondo pre 30 dana
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radukjko. Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko prisustvovao je utakmici Partizan - Čukarički i osudio je vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa tribina. "Očekivao sam… »
Radujko: "Država spasila Partizan, dosta sa uvredama sa tribina"

Radujko: "Država spasila Partizan, dosta sa uvredama sa tribina"

Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Očekivao sam dobru, fudbalsku, gospodsku atmosferu na stadionu jer svi ovih dana šaljemo poruku saradnje i stabilizacije u srpskom fudbalu. Nažalost, sa dela tribine smo opet čuli uzvike kojima nije mesto na fudbalskim terenima, uvrede… »

Vesti dana »