Povezane vesti

Milosavljević: "Želim da ostavim trag"

Milosavljević: "Želim da ostavim trag"

B92 27.10.2024
Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Milosavljević zahvalio je stručnom štabu "crveno-belih" na čelu sa Vladanom Milojevićem na ukazanom poverenju i naveo da želi da ostavi trag u klubu u kome je ponikao. Crvena zvezda je u subotu u Subotici pobedila… »
"Želim da ostavim trag u klubu u kom sam ponikao": Mladi fudbaler crveno-belih poslao jasnu poruku

"Želim da ostavim trag u klubu u kom sam ponikao": Mladi fudbaler crveno-belih poslao jasnu poruku

Večernje novosti 27.10.2024
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Spartak 5:1 u meču 13. kola Superlige Srbije. FOTO: FK Crvena zvezda Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Milosavljević prošle sezone postao je treći najmlađi debitant u istoriji kluba Crvene zvezde na meču… »
Milosavljević: Biti treći najmlađi debitant u istoriji kluba nije mala stvar

Milosavljević: Biti treći najmlađi debitant u istoriji kluba nije mala stvar

Sportski žurnal 27.10.2024
Hvala stručnom štabu na čelu sa Vladanom Milojevićem na ukazanom poverenju, ovo će mi biti samo vetar u leđa da treniram još snažnije. Raniji krah rivala Spartaka (5:1) trener crveno-belih Vladan Milojević iskoristio je da ukaže žansu Zvezdinom… »
"Petarda" od Zvezde, pa otkaz

"Petarda" od Zvezde, pa otkaz

B92 27.10.2024
Subotički Spartak rastao se sa doskorašnjim šefom struke tog fudbalskog kluba Milošem Kruščićem, koji je na tom mestu od aprila ove godine. Samo dan nakon ubedljivog poraza u duelu sa Crvenom zvezdom kod kuće (1:5), superligaš se odlučio na… »
Trenerska vrteška radi punom parom: Kruščić platio ceh zbog poraza od Zvezde, Gaćinović po peti put u Spartaku

Trenerska vrteška radi punom parom: Kruščić platio ceh zbog poraza od Zvezde, Gaćinović po peti put u Spartaku

Večernje novosti 27.10.2024
Spartak iz Subotice doživeo je pravi debakl na domaćem terenu gde je Crvena zvezda slavila rezultatom 5:1, a ceh je platio trener Miloš Kruščić. FOTO: N. Paraušić Uprava kluba reagovala je sporazumnim raskidom ugovora sa Kruščićem, a u Suboticu… »
Aleksandar Katai ušao u istoriju: Novi rekord za momka iz Srbobrana! (foto)

Aleksandar Katai ušao u istoriju: Novi rekord za momka iz Srbobrana! (foto)

Hot sport 27.10.2024
Srbobranac prestigao zlatnu kopačku Evrope! Crvena zvezda je juče u Subotici savladala Spartak sa 5:1, a meč je obeležio Aleksandar Katai koji je svojim 117. golom u crveno- belom dresu pretekao legendarnog napadača Darka Pančeva koji je ostao na… »
Zvezda mu došla glave: Spartak smenio trenera nakon ubedljivog poraza! (foto)

Zvezda mu došla glave: Spartak smenio trenera nakon ubedljivog poraza! (foto)

Hot sport 27.10.2024
Nova smena trenera u Superligi Srbije! Fudbaleri Spartaka iz Subotice ubedljivo su poraženi od Crvene zvezde na domaćem terenu sa 5:1, što je rezultiralo smenom trenera domaćih Milošem Kruščićem. Објава коју дели @FK Spartak… »
Spartak se rastao sa trenerom posle „petarde“ od Zvezde

Spartak se rastao sa trenerom posle „petarde“ od Zvezde

Sport klub 27.10.2024
Subotički Spartak se sporazumno rastao sa trenerom Milošem Kruščićem, posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde (1:5). Spartak je u poslednjih pet utakmica osvojio samo bod, remijem sa OFK Beogradom. Uprava je odlučula da potraži drugo rešenje na… »
Spartak smenio Kruščića posle debakla od Zvezde, peta sreća za Vladimira Gaćinovića!

Spartak smenio Kruščića posle debakla od Zvezde, peta sreća za Vladimira Gaćinovića!

Sportske.net 27.10.2024
Spartak iz Subotice doživeo je pravi debakl na domaćem terenu gde je Crvena zvezda slavila rezultatom 5:1, a ceh je platio trener Miloš Kruščić. Uprava kluba reagovala je sporazumnim raskidom ugovora sa Kruščićem, a u Suboticu će najverovatnije… »
Superlige Srbije: Ubedljiv trijumf Zvezde protiv Spartaka

Superlige Srbije: Ubedljiv trijumf Zvezde protiv Spartaka

Danas 27.10.2024
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostujućem terenu u Subotici Spartak 5:1, u meču 13. kola Superlige Srbije. Strelci za Zvezdu bili su Silas u 18, Mirko Rodić u 41, Šerif Endijaje iz penaal u 51, Milson u 62. i Aleksandar Katai u 72. minutu. Gol… »
Vladan Milojević: Želeo sam da vidim reakciju igrača

Vladan Milojević: Želeo sam da vidim reakciju igrača

Danas 26.10.2024
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je posle pobede nad Spartakom da je želeo da vidi reakciju svojih igrača nakon ubedljivog poraza od Monaka u Ligi šampiona. – Hteo sam da vidim reakciju igrača, to je normalno. Dosta smo… »

Vesti dana »