Повезане вести
Милосављевић: "Желим да оставим траг"
Б92 27.10.2024
Млади фудбалер Црвене звезде Вељко Милосављевић захвалио је стручном штабу "црвено-белих" на челу са Владаном Милојевићем на указаном поверењу и навео да жели да остави траг у клубу у коме је поникао. Црвена звезда је у суботу… »
"Желим да оставим траг у клубу у ком сам поникао": Млади фудбалер црвено-белих послао јасну поруку
Вечерње новости 27.10.2024
Фудбалери Црвене звезде победили су екипу Спартак 5:1 у мечу 13. кола Суперлиге Србије. ФОТО: ФК Црвена звезда Млади фудбалер Црвене звезде Вељко Милосављевић прошле сезоне постао је трећи најмлађи дебитант у историји клуба… »
Милосављевић: Бити трећи најмлађи дебитант у историји клуба није мала ствар
Спортски журнал 27.10.2024
Хвала стручном штабу на челу са Владаном Милојевићем на указаном поверењу, ово ће ми бити само ветар у леђа да тренирам још снажније. Ранији крах ривала Спартака (5:1) тренер црвено-белих Владан Милојевић искористио је да укаже… »
"Петарда" од Звезде, па отказ
Б92 27.10.2024
Суботички Спартак растао се са доскорашњим шефом струке тог фудбалског клуба Милошем Крушчићем, који је на том месту од априла ове године. Само дан након убедљивог пораза у дуелу са Црвеном звездом код куће (1:5), суперлигаш се… »
Тренерска вртешка ради пуном паром: Крушчић платио цех због пораза од Звезде, Гаћиновић по пети пут у Спартаку
Вечерње новости 27.10.2024
Спартак из Суботице доживео је прави дебакл на домаћем терену где је Црвена звезда славила резултатом 5:1, а цех је платио тренер Милош Крушчић. ФОТО: Н. Параушић Управа клуба реаговала је споразумним раскидом уговора са… »
Звезда му дошла главе: Спартак сменио тренера након убедљивог пораза! (фото)
Хот спорт 27.10.2024
Нова смена тренера у Суперлиги Србије! Фудбалери Спартака из Суботице убедљиво су поражени од Црвене звезде на домаћем терену са 5:1, што је резултирало сменом тренера домаћих Милошем Крушчићем. Објава коју дели @ФК Спартак… »
Александар Катаи ушао у историју: Нови рекорд за момка из Србобрана! (фото)
Хот спорт 27.10.2024
Србобранац престигао златну копачку Европе! Црвена звезда је јуче у Суботици савладала Спартак са 5:1, а меч је обележио Александар Катаи који је својим 117. голом у црвено- белом дресу претекао легендарног нападача Дарка Панчева… »
Спартак сменио Крушчића после дебакла од Звезде, пета срећа за Владимира Гаћиновића!
Спортске.нет 27.10.2024
Спартак из Суботице доживео је прави дебакл на домаћем терену где је Црвена звезда славила резултатом 5:1, а цех је платио тренер Милош Крушчић. Управа клуба реаговала је споразумним раскидом уговора са Крушчићем, а у Суботицу ће… »
Спартак се растао са тренером после „петарде“ од Звезде
Спорт клуб 27.10.2024
Суботички Спартак се споразумно растао са тренером Милошем Крушчићем, после убедљивог пораза од Црвене звезде (1:5). Спартак је у последњих пет утакмица освојио само бод, ремијем са ОФК Београдом. Управа је одлучула да потражи… »
Суперлиге Србије: Убедљив тријумф Звезде против Спартака
Данас 27.10.2024
Фудбалери Црвене звезде победили су на гостујућем терену у Суботици Спартак 5:1, у мечу 13. кола Суперлиге Србије. Стрелци за Звезду били су Силас у 18, Мирко Родић у 41, Шериф Ендијаје из пенаал у 51, Милсон у 62. и Александар… »
Владан Милојевић: Желео сам да видим реакцију играча
Данас 26.10.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је после победе над Спартаком да је желео да види реакцију својих играча након убедљивог пораза од Монака у Лиги шампиона. – Хтео сам да видим реакцију играча, то је… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро