Povezane vesti
Sara zatvorila dečka u kofer, umro u mukama Na suđenju otkriveni jezivi detalji: "Tako se ja osećam kad me prevariš"
Kurir pre 29 dana
Žena sa Floride proglašena je krivom za ubistvo drugog stepena u petak nakon što su vlasti rekle da je svog dečka zatvorila u kofer i ostavila da umre 2020. Sara Bun, koja sada ima 47 godina, rekla je vlastima da je njen dečko, koji je bio zarobljen… »
Sara je zatvorila dečka u kofer i ostavila ga da se uguši: Policija pronašla jezive snimke njegovih poslednjih trenutaka…
Blic pre 29 dana
Sud na Floridi proglasio je Amerikanku Saru Bun krivom za ubistvo dečka Horhea Toresa, kog je ostavila da se uguši u zaključanom koferu u njihovoj kući pre četiri godine. Bun se, na početku suđenja pre 10 dana, izjasnila da nije kriva, a postoji… »
Sara proglašena krivom za ubistvo svog dečka koji se ugušio u koferu: "Pijani smo se igrali žmurke"
Telegraf pre 29 dana
Amerikanka proglašena krivom za ubistvo svog dečka koji se ugušio u koferu. Sara Bun proglašena je krivom za ubistvo dečka Horhea Toresa, kog je ostavila da se uguši u zaključanom koferu u njihovoj kući pre četiri godine. Bun se, na početku… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 5 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 13 minutajoš 166 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 4 satijoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu
NIN pre 3 satajoš 20 povezanih
Unija SPRS: Nastavlja se cirkularni štrajk, nema obustave rada u svim školama istovremeno
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih