Povezane vesti

RAT U UKRAJINI Ruski udari po objektima kritične infrastrukture u Sumskoj oblasti

RAT U UKRAJINI Ruski udari po objektima kritične infrastrukture u Sumskoj oblasti

Euronews 27.10.2024
Rat u Ukrajini traje 977 dana i protekli dan doneo je nova razaranja i veliki broj civilnih žrtava u nekoliko ukrajinskih gradova i regiona. Među poginulima je bilo i dece, kažu ukrajinski zvaničnici optužujući Rusiju da je koristila "klizne" bombe… »
Putin: Razmatramo odgovore ukoliko NATO dozvoli Ukrajini upotrebu dalekometnih raketa

Putin: Razmatramo odgovore ukoliko NATO dozvoli Ukrajini upotrebu dalekometnih raketa

Politika 27.10.2024
MOSKVA - Kremlj je saopštio danas da je ruski predsednik Vladimir Putin upozorio da zvanična Moskva razmatra različite načine reagovanja ukoliko Sjedinjene Američke Države (SAD) i njihovi saveznici iz NATO dozvole Ukrajini da koristi dalekometno… »
Ruski izvori: kod Ugljedara evakuisan Amerikanac koji je radio za Rusiju

Ruski izvori: kod Ugljedara evakuisan Amerikanac koji je radio za Rusiju

Politika 27.10.2024
Državljanin Sjedinjenih Američkih Država koji je radio za rusku stranu evakuisan je iz sela Bogojavljenka kod Ugljedara, saopštio je danas štab odbrane samoproglašene Donjecke narodne republike. "Ruske specijalne službe su zajedno sa jedinicama … »
Jermak: Severna Koreja de fakto u ratu protiv Ukrajine; Rusija pravi novi brod s 20 krstarećih raketa "kalibar"

Jermak: Severna Koreja de fakto u ratu protiv Ukrajine; Rusija pravi novi brod s 20 krstarećih raketa "kalibar"

RTS 27.10.2024
Rat u Ukrajini – 977. dan. Severna Koreja je de fakto ušla u rat protiv Ukrajine, pridružila se vojnoj agresiji na našu zemlju, sukobu koji traje već deceniju, istakao je šef kabineta predsednika Andrij Jermak. Rusija radi na stvaranju malog… »
Moskva tvrdi da je ostvarila napredak na istoku Ukrajine, dok je Herson pod ruskim granatama

Moskva tvrdi da je ostvarila napredak na istoku Ukrajine, dok je Herson pod ruskim granatama

Slobodna Evropa 27.10.2024
Ruska vojska tvrdi da je ostvarila napredak na istoku Ukrajine, dok vlasti u Kijevu navode da su snage Kremlja nastavile sa intenzivnim napadima na Herson 27. oktobra, pri čemu su ubijena najmanje dva civila. Ruski predsednik Vladimir Putin, u… »
Rusija pravi mali raketni brod koji će nositi do 20 krstarećih raketa „kalibar”

Rusija pravi mali raketni brod koji će nositi do 20 krstarećih raketa „kalibar”

Politika 27.10.2024
Rusija pravi mali raketni brod, projekta Sarsar, koji će nositi do 20 krstarećih raketa „kalibar“, rekao je generalni direktor kompanije za brodogradnju „Ak Bars“ Renat Mistahov. „Ovo je tek model, skica, ali on će imati interesantne stvari… »
Putin: Nadam se da je Zapad čuo moja upozorenja

Vesti online 27.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je nadu da je Zapad “čuo” njegova upozorenja oko mogućeg odobravanja Ukrajini da gađa rusku teritoriju “zapadnim oružjem”. – Ništa mi nisu rekli o tom pitanju, nadam se da su čuli, jer naravno biće… »
Putin poslao ozbiljno upozorenje zapadu: Jednu stvar NATO nikako ne sme da uradi, u suprotnom, uslediće strahovit odgovor…

Putin poslao ozbiljno upozorenje zapadu: Jednu stvar NATO nikako ne sme da uradi, u suprotnom, uslediće strahovit odgovor…

Kurir 27.10.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski mesecima moli saveznike Kijeva da dopuste Ukrajinida ispaljuje zapadne projektile dugog dometa, uključujući američke ATACMS i britanske Storm Shadows. Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da Moskva smišlja… »

N1 Info 27.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je nadu da je Zapad "čuo" njegova upozorenja oko mogućeg odobravanja Ukrajini da gađa rusku teritoriju "zapadnim oružjem". „Ništa mi nisu rekli o tom pitanju, nadam se da su čuli, jer naravno biće potrebno… »
Putin: Nadam se da me je Zapad 'čuo' oko udara Ukrajine na teritoriju Rusije

Putin: Nadam se da me je Zapad 'čuo' oko udara Ukrajine na teritoriju Rusije

Novi magazin 27.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je nadu da je Zapad "čuo" njegova upozorenja oko mogućeg odobravanja Ukrajini da gađa rusku teritoriju "zapadnim oružjem". "Ništa mi nisu rekli o tom pitanju, nadam se da su čuli, jer naravno biće potrebno da… »
Putin: Odgovorit ćemo ako se Ukrajini dozvole dalekometni napadi na Rusiju

Putin: Odgovorit ćemo ako se Ukrajini dozvole dalekometni napadi na Rusiju

Al Jazeera 27.10.2024
Volodimir Zelenski mjesecima moli saveznike Kijeva da dopuste Ukrajini da ispaljuje zapadne projektile dugog dometa duboko na rusku teritoriju kako bi se ograničila sposobnost Moskve za napade. Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da Moskva smišlja… »

RTV 27.10.2024
MOSKVA - Kremlj je saopštio danas da je ruski predsednik Vladimir Putin upozorio da zvanična Moskva razmatra različite načine reagovanja ukoliko Sjedinjene Američke Države (SAD) i njihovi saveznici iz NATO dozvole Ukrajini da koristi dalekometno… »
Putin se oglasio: „Nadam se da me je Zapad čuo“

Putin se oglasio: „Nadam se da me je Zapad čuo“

Danas 27.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je nadu da je Zapad čuo njegova upozorenja o posledicama dopuštanja ukrajinskih napada duboko unutar Rusije, prenosi TASS. „Nisu mi rekli ništa o tome, ali nadam se da su čuli. Jer, naravno, i mi ćemo morati… »

Vesti online 27.10.2024
Kremlj je saopštio danas da je ruski predsednik Vladimir Putin upozorio da zvanična Moskva razmatra različite načine reagovanja ukoliko Sjedinjene Američke Države (SAD) i njihovi saveznici iz NATO dozvole Ukrajini da koristi dalekometno zapadno… »
Putin najavio veliki: Rat?! "NATO razmatra da se uključi u sukob": Ako povuku jedan potez, odgovorićemo na pretnje

Putin najavio veliki: Rat?! "NATO razmatra da se uključi u sukob": Ako povuku jedan potez, odgovorićemo na pretnje

Blic 27.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da se nada da je Zapad čuo njegove signale u vezi sa posledicama odobrenja dubokih udara u ruskoj teritoriji, jer bi to značilo da je NATO u ratu sa Rusijom. - Nisu mi ništa rekli o tome, ali se nadam da su oni… »
Putin: Nadam se da su zemlje NATO čule

Putin: Nadam se da su zemlje NATO čule

NIN 27.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da Moskva smišlja različite načine odgovora ako Sjedinjene Države i njezine saveznice u NATO dozvole Ukrajini da upotrebi zapadno oružje dugog dometa za udare duboko u Rusiju, javlja Rojters pozivajući se na… »
Putin otkrio šta će uraditi ako NATO da Ukrajini zeleno svetlo za upotrebu dalekometnih raketa

Putin otkrio šta će uraditi ako NATO da Ukrajini zeleno svetlo za upotrebu dalekometnih raketa

Telegraf 27.10.2024
Preporučujemo. Kremlj je saopštio danas da je ruski predsednik Vladimir Putin upozorio da zvanična Moskva razmatra različite načine reagovanja ukoliko Sjedinjene Američke Države (SAD) i njihovi saveznici iz NATO dozvole Ukrajini da koristi… »
Zelenski ponovo poziva saveznike da pojačaju pritisak na Moskvu

Insajder 27.10.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je, nakon niza ruskih napada u subotu tokom kojih su poginuli ili ranjeni civili, ponovo pozvao saveznike Kijeva da pojačaju pritisak na Moskvu. U ruskom raketnom napadu na grad Dnjepar poginulo je pet osoba… »
Putinovo upozorenje pred treći svetski rat? "Razmatramo..."

Putinovo upozorenje pred treći svetski rat? "Razmatramo..."

B92 27.10.2024
Kremlj je saopštio danas da je ruski predsednik Vladimir Putin upozorio da zvanična Moskva razmatra različite načine reagovanja ukoliko SAD i njihovi saveznici iz NATO dozvole Ukrajini da koristi dalekometno zapadno oružje za napade duboko unutar… »
Putin: Nadam se da je Zapad čuo moje reči

Putin: Nadam se da je Zapad čuo moje reči

Pravda 27.10.2024
Predsednik Rusije Vladimir Putin je poručio da se nada da je Zapad čuo njegovo upozorenje povodom udara oružjem dugog dometa na teritoriju Ruske Federacije o kojima se u poslednje vreme dosta priča kao i da rusko Ministarstvo odbrane proučava opcije… »
"Ostanite u skloništima": Rusija tokom noći lansirala dronove na Kijev: Stizali iz svih smerova, Ukrajina iskoristila…

"Ostanite u skloništima": Rusija tokom noći lansirala dronove na Kijev: Stizali iz svih smerova, Ukrajina iskoristila…

Blic 27.10.2024
Rusija je drugu noć zaredom izvela višestruki napad dronovima na Kijev, objavila je vojna uprava ukrajinske prestonice. Prema rečima Serheja Popka, šefa vojne uprave, napadi su usmereni na Kijev gotovo svake noći, bez dužih pauza, što stvara… »

Blic 27.10.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski danas je, nakon niza ruskih napada u kojem su poginuli ili ranjeni civili, ponovo pozvao saveznike Kijeva da pojačaju pritisak na Moskvu. U jučerašnjem ruskom raketnom napadu na grad Dnjepar poginulo je pet… »

Vesti dana »