Повезане вести

Да ли је Он реалан? Ово је Александар Ракић поручио после уфц борбе против најбоље рангираног борца на свету

Да ли је Он реалан? Ово је Александар Ракић поручио после уфц борбе против најбоље рангираног борца на свету

Вечерње новости 27.10.2024
Српски ММА борац Александар Ракић није успео у намери да приреди велико изненађење, али - не очајава. ФОТО: ЕПА Он је у УФЦ борби која је одржана у ноћи између суботе и недеље изгубио од једног од најбољих бораца у Ултимејт… »
Ракић се огласио после пораза: "Поносан сам - могло је да оде на обе стране" ФОТО

Ракић се огласио после пораза: "Поносан сам - могло је да оде на обе стране" ФОТО

Б92 27.10.2024
Српски УФЦ борац Александар Ракић обратио се јавности по први пут од пораза у дуелу са Магомедом Анкалајевом на УФЦ 308. Српски полутешкаш је поражен после три рунде од ривала из Дагестана. Анкалајев је са неколико комбинација… »
Ракић се огласио: Могла је одлука да буде и у моју корист

Ракић се огласио: Могла је одлука да буде и у моју корист

Спорт клуб 27.10.2024
У суботу увече у Абу Дабију Александар Ракић није успео да дође до победе над Магомедом Анкалајевом на приредби УФЦ 308. Славио је руски представник једногласном одлуком судија, а поводом овог меча огласио се и најбољи српски… »
Рунда због које је Александар Ракић изгубио (ВИДЕО)

Рунда због које је Александар Ракић изгубио (ВИДЕО)

Спорт клуб 27.10.2024
Александар Ракић, најбољи српски ММА борац, није успео да дође до важног тријумфа у суботу на приредби УФЦ 308. Ракић је поражен у Абу Дабију једногласном судијском одлуком после три рунде борбе са Магомедом Анкалајевом из… »
Ракићу, бежао си од мене целу борбу! Дагестанац победио Србина, па га прозвао пред свима

Ракићу, бежао си од мене целу борбу! Дагестанац победио Србина, па га прозвао пред свима

Мондо 27.10.2024
Анкалајев прозвао Ракића после борбе на УФЦ 308. Најбољи српски ММА борац Александар Ракић поражен је на УФЦ 308 у Абу Дабију где је од њега бољи био Магомед Анкалајев из Русије, односно Дагестана. Почео је добро ову борбу… »
Анкалајев после УФЦ 308: Александар Ракић је бежао од мене

Анкалајев после УФЦ 308: Александар Ракић је бежао од мене

Спорт клуб 27.10.2024
Александар Ракић, најбољи српски ММА борац, није успео да дође до победе на приредби УФЦ 308 одржаној у Абу Дабију. Победио га је руски борац Магомед Анкалајев, који је после борбе изјавио а је Србин у октагону “бежао од њега”… »

Вести дана »