Повезане вести
"Пустите ме да га закољем!" Језиви детаљи напада на угледног лекара: Држао му нож под грлом, доктор остао да лежи у локви…
Курир 27.10.2024
Покушај убиства Др. Илхана Турсумовића, угледног неуропсихијатра, у његовој ординацији, шокирао је грађане Пљевља и привукао пажњу шире јавности. Инцидент се догодио на радном месту у амбуланти неуропсихијатра Дома здравља… »
Стравични покушај убиства доктора у Пљевљима: "Пустите ме да га закољем!"
Телеграф 27.10.2024
Препоручујемо. Покушај убиства др Илхана Турсумовића, угледног неуропсихијатра, у његовој ординацији, шокирао је грађане Пљевља и привукао пажњу шире јавности. Инцидент се догодио на радном месту у амбуланти неуропсихијатра… »
"Пустите ме да га закољем": Покушај убиства угледног неуропсихијатра, нападач му држао нож под грлом
Мондо 27.10.2024
Пацијент је ножем насрнуо на угледног неуропсихијатра у амбуланти Дома здравља Пљевља. Покушај убиства Др. Илхана Турсумовића, угледног неуропсихијатра, у његовој ординацији, шокирао је грађане Пљевља и привукао пажњу шире… »
Покушај убиства познатог лекара у ординацији: Нападач доктору држао нож под грлом и викао: "пустите ме да га закољем!'"
Блиц 27.10.2024
Покушај убиства Др. Илхана Турсумовића, угледног неуропсихијатра, у његовој ординацији, шокирао је грађане Пљевља и привукао пажњу шире јавности. Инцидент се догодио на радном месту у амбуланти неуропсихијатра Дома здравља… »
Вести дана »
Пауновићева закључила бирачки списак за локалне изборе у Сечњу, Мионици и Неготину
РТВ пре 1 сатјош 6 повезаних
Дијана Хрка 14. дан штрајкује глађу, ветерани кажу - њено стање непромењено
Н1 Инфо пре 50 минутајош 7 повезаних
Пилот повређен приликом пада спортског авиона у стабилном стању, наставља се увиђај код Суботице
РТВ пре 1 сатјош 8 повезаних