Povezane vesti
"Pustite me da ga zakoljem!" Jezivi detalji napada na uglednog lekara: Držao mu nož pod grlom, doktor ostao da leži u lokvi…
Kurir 27.10.2024
Pokušaj ubistva Dr. Ilhana Tursumovića, uglednog neuropsihijatra, u njegovoj ordinaciji, šokirao je građane Pljevlja i privukao pažnju šire javnosti. Incident se dogodio na radnom mestu u ambulanti neuropsihijatra Doma zdravlja Pljevlja, gde je prvi… »
Stravični pokušaj ubistva doktora u Pljevljima: "Pustite me da ga zakoljem!"
Telegraf 27.10.2024
Preporučujemo. Pokušaj ubistva dr Ilhana Tursumovića, uglednog neuropsihijatra, u njegovoj ordinaciji, šokirao je građane Pljevlja i privukao pažnju šire javnosti. Incident se dogodio na radnom mestu u ambulanti neuropsihijatra Doma zdravlja… »
"Pustite me da ga zakoljem": Pokušaj ubistva uglednog neuropsihijatra, napadač mu držao nož pod grlom
Mondo 27.10.2024
Pacijent je nožem nasrnuo na uglednog neuropsihijatra u ambulanti Doma zdravlja Pljevlja. Pokušaj ubistva Dr. Ilhana Tursumovića, uglednog neuropsihijatra, u njegovoj ordinaciji, šokirao je građane Pljevlja i privukao pažnju šire javnosti. Incident… »
Pokušaj ubistva poznatog lekara u ordinaciji: Napadač doktoru držao nož pod grlom i vikao: "pustite me da ga zakoljem!'"
Blic 27.10.2024
Pokušaj ubistva Dr. Ilhana Tursumovića, uglednog neuropsihijatra, u njegovoj ordinaciji, šokirao je građane Pljevlja i privukao pažnju šire javnosti. Incident se dogodio na radnom mestu u ambulanti neuropsihijatra Doma zdravlja Pljevlja, gde je prvi… »
Vesti dana »
Blokada suda u Novom Sadu: Stepenice ograđene, tu su i žandarmerija i policija (Blog)
Novi magazin pre 34 minutajoš 25 povezanih
Više od milion Ukrajinaca bez struje posle velikog ruskog vazdušnog napada
Beta pre 27 minutajoš 20 povezanih
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Novi magazin pre 27 minutajoš 17 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih