Повезане вести

"Делила сам једно јаје на 4 дела": Зорица Брунцлик о тешким условима одрастања са три брата

"Делила сам једно јаје на 4 дела": Зорица Брунцлик о тешким условима одрастања са три брата

Мондо 27.10.2024
Иако данас живи живот без финансијских проблема, некада је Зорица Брунцлик одрасла у сиромаштву које би волела да заборави. Срећно детињство Зорице Брунцлик (69) прекинуо је развод родитеља, који је пратила константна борба… »
„Делила сам једно јаје на 4 дела са 3 брата“: Зорица Брунцлик одрастала у сиромаштву

„Делила сам једно јаје на 4 дела са 3 брата“: Зорица Брунцлик одрастала у сиромаштву

Нова 27.10.2024
: Иако данас живи живот без финансијских проблема, некада је Зорица Брунцлик одрасла у сиромаштву које би волела да заборави. Срећно детињство Зорице Брунцлик прекинуо је развод родитеља који је пратила константна борба између… »
"Делила сам једно јаје на 4 дела са 3 брата": Наша певачица одрастала у беди, сад живи у лукс вили са базеном

"Делила сам једно јаје на 4 дела са 3 брата": Наша певачица одрастала у беди, сад живи у лукс вили са базеном

Телеграф 27.10.2024
Препоручујемо. Певачица Зорица Брунцлик и композитор Мирољуб Аранђеловић Кемиш већ годинама живе у породичној кући у насељу Крњача надомак Београда, коју су преуредили по свом стилу. На вили нису пштедели, а двориште су… »

Вести дана »