Povezane vesti
"Delila sam jedno jaje na 4 dela": Zorica Brunclik o teškim uslovima odrastanja sa tri brata
Mondo 27.10.2024
Iako danas živi život bez finansijskih problema, nekada je Zorica Brunclik odrasla u siromaštvu koje bi volela da zaboravi. Srećno detinjstvo Zorice Brunclik (69) prekinuo je razvod roditelja, koji je pratila konstantna borba između njih, što je… »
„Delila sam jedno jaje na 4 dela sa 3 brata“: Zorica Brunclik odrastala u siromaštvu
Nova 27.10.2024
: Iako danas živi život bez finansijskih problema, nekada je Zorica Brunclik odrasla u siromaštvu koje bi volela da zaboravi. Srećno detinjstvo Zorice Brunclik prekinuo je razvod roditelja koji je pratila konstantna borba između njih, što je… »
"Delila sam jedno jaje na 4 dela sa 3 brata": Naša pevačica odrastala u bedi, sad živi u luks vili sa bazenom
Telegraf 27.10.2024
Preporučujemo. Pevačica Zorica Brunclik i kompozitor Miroljub Aranđelović Kemiš već godinama žive u porodičnoj kući u naselju Krnjača nadomak Beograda, koju su preuredili po svom stilu. Na vili nisu pštedeli, a dvorište su uredili po svom… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih

Otkazan meč Đoković - Korda: Srbin nije odigrao četvrfinale Majamija zbog novog teniskog pravila
Večernje novosti pre 2 satajoš 13 povezanih

U Srbiji danas oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Novi magazin pre 46 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane