Повезане вести

"Хтела сам да узмем робу, али су ме ухапсили": Александра завршила у затвору, полиција привела и њу и девојке у локалу

"Хтела сам да узмем робу, али су ме ухапсили": Александра завршила у затвору, полиција привела и њу и девојке у локалу

Мондо 27.10.2024
Александра Николић открила да је провела неколико дана у турском затвору. Победница Задруге 6 Александра Николић открила је непознате детаље о својој прошлости, па се присетила тренутака када је неколико дана провела у притвору… »
Александра Николић добила забрану уласка у Турску Испливале шок информације: Полиција ухапсила њу и остале девојке

Александра Николић добила забрану уласка у Турску Испливале шок информације: Полиција ухапсила њу и остале девојке

Блиц 27.10.2024
Бивша ријалити учесница, Александра Николић открила је шокантне детаље из свог живота, те признала да је била ухапшена у Турској, због чега је и добила забрану уласка у ову земљу. Победница "Задруге" је у ријалитију причала о… »
"Хтела сам да набавим робу, али су ме ухапсили!" Шок исповест Александре Николић, данима спавала у притвору, па депортована…

"Хтела сам да набавим робу, али су ме ухапсили!" Шок исповест Александре Николић, данима спавала у притвору, па депортована…

Курир 27.10.2024
Победница " Задруге 6" Александра Николић открила је непознате детаље о својој прошлости, па се присетила тренутака када је неколико дана провела у притвору. Наиме, она је гостујући у емисији на "Хајпу", открила да је била у… »

Вести дана »