Повезане вести
"Хтела сам да узмем робу, али су ме ухапсили": Александра завршила у затвору, полиција привела и њу и девојке у локалу
Мондо 27.10.2024
Александра Николић открила да је провела неколико дана у турском затвору. Победница Задруге 6 Александра Николић открила је непознате детаље о својој прошлости, па се присетила тренутака када је неколико дана провела у притвору… »
Александра Николић добила забрану уласка у Турску Испливале шок информације: Полиција ухапсила њу и остале девојке
Блиц 27.10.2024
Бивша ријалити учесница, Александра Николић открила је шокантне детаље из свог живота, те признала да је била ухапшена у Турској, због чега је и добила забрану уласка у ову земљу. Победница "Задруге" је у ријалитију причала о… »
"Хтела сам да набавим робу, али су ме ухапсили!" Шок исповест Александре Николић, данима спавала у притвору, па депортована…
Курир 27.10.2024
Победница " Задруге 6" Александра Николић открила је непознате детаље о својој прошлости, па се присетила тренутака када је неколико дана провела у притвору. Наиме, она је гостујући у емисији на "Хајпу", открила да је била у… »
Вести дана »
(БЛОГ) Дијана Хрка наставила штрајк глађу: Подршка грађана не јењава, обишао је и Милован Миливојевић
Н1 Инфо пре 3 сатајош 36 повезаних
"Он зна колико га волим": Саша Обрадовић био упитан за останак Звездиног центра
Мондо пре 15 минутајош 45 повезаних
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 7 сатијош 27 повезаних