Povezane vesti
"Htela sam da uzmem robu, ali su me uhapsili": Aleksandra završila u zatvoru, policija privela i nju i devojke u lokalu
Mondo 27.10.2024
Aleksandra Nikolić otkrila da je provela nekoliko dana u turskom zatvoru. Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru u Turskoj. Aleksandra je… »
"Htela sam da nabavim robu, ali su me uhapsili!" Šok ispovest Aleksandre Nikolić, danima spavala u pritvoru, pa deportovana…
Kurir 27.10.2024
Pobednica " Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru. Naime, ona je gostujući u emisiji na "Hajpu", otkrila da je bila u turskom zatvoru. - Joj, da… »
Vesti dana »
"Dobar dan za Kinu i Rusiju" Kalas o Trampovim carinama koje prete evropskim zemljama: "Možemo ovo da rešimo unutar NATO"
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Španija sigurna protiv Austrije, Srbiji neophodan trijumf protiv Nemačke
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Jedna od Netfliksovih najpotresnijih mini-serija napravljena je po istinitoj priči
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Iz Srbije hteo da uveze 140 litara alkohola: Državljanin Crne Gore "pao" na granici, policija mu zaplenila robu u vrednosti od 1.400 evra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Izrael se protivi odboru koji je sastavila Amerika: Netanjahu naložio da se pozove Rubio
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana