Povezane vesti
"Htela sam da uzmem robu, ali su me uhapsili": Aleksandra završila u zatvoru, policija privela i nju i devojke u lokalu
Mondo 27.10.2024
Aleksandra Nikolić otkrila da je provela nekoliko dana u turskom zatvoru. Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru u Turskoj. Aleksandra je… »
"Htela sam da nabavim robu, ali su me uhapsili!" Šok ispovest Aleksandre Nikolić, danima spavala u pritvoru, pa deportovana…
Kurir 27.10.2024
Pobednica " Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru. Naime, ona je gostujući u emisiji na "Hajpu", otkrila da je bila u turskom zatvoru. - Joj, da… »
Vesti dana »
Srbija u crvenom, vreme je vrlo opasno! Živa danas skače na 40 stepeni: RHMZ izdao hitno upozorenje, a evo kada nam konačno stiže spas od pakla!
Blic pre 16 minutajoš 5 povezanih
"Imamo potpunu kontrolu" Tramp ponovo preti Iranu: "Ovo je poslednja šansa..."
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Na današnji dan, 4. avgust: Rođen Knut Hamsun, umro Hans Kristijan Andersen...
N1 Info pre 41 minutajoš 2 povezane
Blaga Marija, zaštitnica žena – veruje se da treba zapaliti sveću za ispunjenje želja
RTS pre 46 minutajoš 2 povezane
Budanov: Rat je za Rusiju odavno ušao u strateški ćorsokak; raste broj poginulih u napadu na Gelendžik
RTS pre 46 minutajoš 1 povezana