Povezane vesti
"Htela sam da uzmem robu, ali su me uhapsili": Aleksandra završila u zatvoru, policija privela i nju i devojke u lokalu
Mondo 27.10.2024
Aleksandra Nikolić otkrila da je provela nekoliko dana u turskom zatvoru. Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru u Turskoj. Aleksandra je… »
"Htela sam da nabavim robu, ali su me uhapsili!" Šok ispovest Aleksandre Nikolić, danima spavala u pritvoru, pa deportovana…
Kurir 27.10.2024
Pobednica " Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru. Naime, ona je gostujući u emisiji na "Hajpu", otkrila da je bila u turskom zatvoru. - Joj, da… »
Vesti dana »
Pitali smo Karlika Džonsa koga bi doveo u Partizan sledeće sezone, pomenuli i Bogdana: "Auh, čoveče..."
Telegraf pre 24 satajoš 45 povezanih
Mali: Produžetak licence NIS-u očekujem do kraja dana, MOL sutra ili prekosutra u Beogradu
RTS pre 4 satijoš 37 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Prekid vatre između Izraela i Libana upravo stupio na snagu
RTV pre 1 satjoš 52 povezane
Zvezda razbijena u Madridu, igraće u plej-inu Evrolige: Real pred Đokovićem i Dončićem "razoružao" crveno-bele
Nova pre 1 satjoš 111 povezana
AEK koštao poraz iz prvog meča: Kompletirani polufinalni parovi Lige konferencija
Danas pre 24 satajoš 65 povezanih