Povezane vesti
"Htela sam da uzmem robu, ali su me uhapsili": Aleksandra završila u zatvoru, policija privela i nju i devojke u lokalu
Mondo 27.10.2024
Aleksandra Nikolić otkrila da je provela nekoliko dana u turskom zatvoru. Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru u Turskoj. Aleksandra je… »
"Htela sam da nabavim robu, ali su me uhapsili!" Šok ispovest Aleksandre Nikolić, danima spavala u pritvoru, pa deportovana…
Kurir 27.10.2024
Pobednica " Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otkrila je nepoznate detalje o svojoj prošlosti, pa se prisetila trenutaka kada je nekoliko dana provela u pritvoru. Naime, ona je gostujući u emisiji na "Hajpu", otkrila da je bila u turskom zatvoru. - Joj, da… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za nastavak pregovora o kupovini ruskog udela u NIS-u
Radio sto plus pre 2 satajoš 41 povezana
Evropske akcije porasle uprkos tome što traje neizvesnost oko rata na Bliskom istoku
RTV pre 51 minutajoš 29 povezanih
Tramp sprema invaziju na iransko ostrvo Harg!? Amerika raspoređuje još 3.000 vojnika, SAD i Izrael napali teren nuklearne elektrane Bušer! (video, foto)
Kurir pre 1 minutjoš 71 povezana
Dan sećanja na žrtve agresije NATO-a – Vučić: Svaki današnji rat u svetu nije počeo juče, već 24. marta 1999. godine
RTS pre 1 minutjoš 63 povezane