Povezane vesti
Ovde ni autotjun ne pomaže: Novinari oštro: "Liči mi kao kada pijani gost uzme mikrofon da peva na proslavi! Ušli u kintu pa…
Kurir 27.10.2024
Oni koji važe za dobre pevače krenuli su da podbacuju na nastupima kada su u pitanju vokalne sposobnosti, a sve do mere da publici bude neprijatno slušati ih. Na ovu temu razgovarali su novoinari "Stars specijala" Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija… »
"Ja sam pobožna, ne verujem u pasulj, kafu, kugle i đavola!" Rodila se sa mrtvom bliznakinjom koju je tražila od malena: "i…
Kurir 27.10.2024
Emisija "Stars specijal" emituje se i subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji. Voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ovog vikenda komentarisali su najaktuelnije događaje iz sveta poznatih. Eva Ras… »
Bajaga drsko odbio ovo pitanje, zahtevao da se snimak obriše i besno pobegao! Novinari oštro: "Važio je za dobrog momka, a…
Kurir 27.10.2024
Emisija "Stars specijal" emituje se i subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji. Voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ovog vikenda komentarisali su najaktuelnije događaje iz sveta poznatih. Tokom prošle… »
"Ubio se kada sam bila najuspešnija, on mi je vodio karijeru" Lina je objavila hit 90-ih, a onda nestala! Tragedija joj je…
Kurir 27.10.2024
Voditelji "Stars specijala" svakog vikenda za Kurir televiziju donose najbliži uvid o najnovijim događanjima sa naše estradne scene, pa su se tako i ove nedelje voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović osvrnuli na hit… »
Koje su poznate dame estrade postale i spisateljice
Mondo 27.10.2024
Gledajte Stars specijal danas od 15 časova na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade! Za vas i subotom i nedeljom pripremamo najinteresantnije i najintrigantnije priče iz sveta javnih ličnosti. Dve premijerne emisije, obe u terminu od 15h… »
Vesti dana »
Venecuela posle hapšenja Madura: Delsi Rodrigez preuzima vlast, Tramp preti "visokom cenom", Maduro pred sudom
NIN pre 44 minutajoš 43 povezane
Putevi Srbije: Putari su na terenu, bez preke potrebe ne krećite na put
Danas pre 19 minutajoš 17 povezanih
JKP Šumadija Kragujevac intenzivno vrši uklanjanje snega sa javnih površina
Glas Šumadije pre 53 minutajoš 16 povezanih