Повезане вести

"Видела сам како прстима вади свој зуб"! Харала југословенском сценом, а у 33. узела хероин: Била сам сељанка

"Видела сам како прстима вади свој зуб"! Харала југословенском сценом, а у 33. узела хероин: Била сам сељанка

Мондо 27.10.2024
Снежана Мишковић је једном приликом испричала када је први пут пробала наркотике. Једна од најпознатијих рокенрол певачица са наших простора, Снежана Мишковић, познатија као Викторија, пре неколико година је отворено причала о… »
"Хероин сам пробала из знатижеље": Легендарна певачица о пороцима: "Колеге су ми рекле да је то почетак кризе"

"Хероин сам пробала из знатижеље": Легендарна певачица о пороцима: "Колеге су ми рекле да је то почетак кризе"

Блиц 27.10.2024
Певачица Снежана Мишковић, познатија као Викторија, отворено је причала о конзумирању наркотика. Викторија је својевремено открила када је први пут видела хероин, а описала је и како је њена криза изгледала. - Тек у тридесет… »
"Хероин сам пробала из знатижеље, радозналости" Популарна певачица проговорила о недозвољеним супртанцама: То је био почетак…

"Хероин сам пробала из знатижеље, радозналости" Популарна певачица проговорила о недозвољеним супртанцама: То је био почетак…

Курир 27.10.2024
Једна од најпознатијих рокенрол певачица са наших простора, Снежана Мишковић, познатија као Викторија, отворила је душу и проговорила о недозвољеним супстанцама. Она је својевремено признала да је конзумирала наркотике, те је… »

Вести дана »