Povezane vesti
"Ne isplati nam se da trošimo vreme na to": Vulkanizeri više ne žele da rade ove popravke, građani u problemu
Mondo 27.10.2024
Vulkanizeri sve više odbijaju da popravljaju jednu vrstu vozila. U selu pored Jagodine, kao i u mnogim manjim mestima širom Srbije, vlada sve veći problem, vulkanizeri odbijaju da obavljaju sitne popravke na biciklima. Iako možda deluje kao banalna… »
"Ne isplati mi se": Vulkanizeri masovno odbijaju da poprave ove gume, meštani su očajni
Telegraf 27.10.2024
Bez jasnog rešenja na vidiku, meštani okoline Jagodine se nadaju da će neko imati sluha za njihove probleme. U selu pored Jagodine, kao i u mnogim manjim mestima širom Srbije, vlada sve veći problem, vulkanizeri odbijaju da obavljaju sitne popravke… »
Vesti dana »

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 49 minutajoš 16 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 2 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih