Povezane vesti
Više od 20 osoba povređeno u sudaru dva autobusa i dva automobila u Sankt Peterburgu
Euronews 27.10.2024
Najmanje 20 osoba povređeno je u sudaru dva autobusa i dva automobila u centru ruskog grada Sankt Peterburga, saopštilo je rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova. "Prema prvim podacima, povređeni su vozač autobusa i još devet osoba, uključujući… »
Sudar dva autobusa puna ljudi: Najmanje 20 povređenih, među njima i dete
B92 27.10.2024
Najmanje 20 osoba povređeno je u sudaru dva autobusa i dva automobila u centru ruskog grada Sankt Peterburga, saopštilo je danas rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova. "Prema prvim podacima, povređeni su vozač autobusa i još devet osoba, uključujući… »
Vesti dana »
"Traga se za drugom osobom", oglasio se Dačić nakon hapšenja osumnjičenog za bacanje bombe na Čolinu vilu
Telegraf pre 37 minutajoš 5 povezanih
„Trebalo bi da bude veoma zabrinut“: Tramp poslao upozorenje ajatolahu Hamneiju nakon novih tenzija SAD i Irana
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 27 minutajoš 1 povezana