Povezane vesti
Gordana uoči devojačke slave Svete Petke dobila stan u Zemunskim kapijama! Ovo su dobitnici "Uzmi račun i pobedi": Ivan…
Kurir 27.10.2024
Dobila sam stan na Svetu Petku, slavu mog oca. Ove nedelje sam planirala da dođem u Beograd da vidim sina. I doći ću, i to ne samo da ga vidim nego i da mu donesem ključeve novog stana. Sad još da nam se oženi pa da suprug i ja dobijemo unuče. Ovo… »
Izvučeni prvi dobitnici stanova u okviru novog kruga igre „Uzmi račun i pobedi“
Danas 27.10.2024
U okviru novog kola nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena dva dobitnika stanova u Beogradu. U današnjem izvlačenju dodeljena su dva stana u naselju Zemunske kapije. Jednoiposoban stan u Zemunskim kapijama dobio je… »
Vesti dana »
Uživo vatra progutala više od 2.000 objekata Nastavlja se katastrofa u Los Anđelesu, oglasila se šefica vatrogasaca: "Ovo se desilo prvi put u istoriji..." (foto, video)
Blic pre 46 minutajoš 70 povezanih
Dva povećanja plate za prosvetare ove godine, još jedno u januaru 2026! Vučević se obratio posle sastanka sa predstavnicima sindikata, ovo je predlog Vlade
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme, a izdato i upozorenje zbog opasne pojave
Blic pre 47 minutajoš 33 povezane