Povezane vesti
"Skinuo sam ribu Bredu Pitu za 1 noć, nije ni znao": Đorđe David podelio sočne detalje o američkoj glumici
Mondo pre 30 dana
Pevač Đorđe David gostovao je u podkastu "Oslobođenje" kod pevača Lake, i tom prilikom sve iznenadio zanimljivim priznanjem. Muzičar Đorđe David gostovao je u podkastu "Oslobođenje" kod kolege, pevača Lake. Voditelj ga je tokom intervju u jednom… »
"Bredu Pitu sam skinuo ribu prvu noć" Đorđe David podelio sočne detalje: "Bila je američka glumica, zgodna"
Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Pevač Đorđe David gostovao je u podkastu "Oslobođenje" kod pevača Lake i tom prilikom sve iznenadio zanimljivim priznanjem. Voditelj ga je tokom intervju u jednom momentu vratio na deo karijere u kom je glumio sa Milenom Dravić i… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 55 minutajoš 80 povezanih
Direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu Mladen Papović uhapšen u velikoj akciji policije zbog šverca kokaina
Nova pre 56 minutajoš 49 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 50 minutajoš 25 povezanih