Povezane vesti
Predsednik SPS Ivica Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS, o javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Kurir 27.10.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo ponosni na sve… »
Dačić posle „afere Ružić“ u gostima kod SNS
Danas 27.10.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke – Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS – „mi smo ponosni na sve… »
Dačić: O javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Beta 27.10.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo ponosni na sve… »
Ministar Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS, o javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Kurir 27.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo… »
Vesti dana »

Fon der Lajen razgovarala sa predstavnicima civilnog sektora o stanju demokratije u Srbiji
Radio sto plus pre 30 minutajoš 43 povezane

Otkriveni detalji razgovora Putina i al-šare: Evo šta sirijski predsednik i bivši vođa džihadista i pobunjenika traži od ruskog kolege (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane

Transrodna osoba A. K. osumnjičena za ucenu Vujadina Savića: Mladen Mijatović otkrio detalje slučaja, umešala se i Karleuša
Svet & Skandal pre 10 minutajoš 35 povezanih

Dolazak Ursule fon der Lajen u Beograd – Afirmacija evropskog puta Srbije
Mondo pre 1 satjoš 87 povezanih