Povezane vesti
Predsednik SPS Ivica Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS, o javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Kurir pre 29 dana
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo ponosni na… »
Dačić posle „afere Ružić“ u gostima kod SNS
Danas pre 29 dana
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke – Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS – „mi smo… »
Dačić: O javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Beta pre 30 dana
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo ponosni na… »
Ministar Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS, o javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Kurir pre 30 dana
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo… »
Vesti dana »
Imenovani novi ministri građevinarstva i trgovine: Ko će voditi ove resore nakon ostavki Vesića i Momirovića
Nova ekonomija pre 32 minutajoš 58 povezanih
Horor kod Ivanjice, majka ubila bebu: Odsekla deo cucle i ugušila dete!
Kurir pre 27 minutajoš 25 povezanih
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 4 satijoš 23 povezane
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu: Potpisana četiri sporazuma
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih