Povezane vesti
Predsednik SPS Ivica Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS, o javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Kurir 27.10.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo ponosni na… »
Dačić posle „afere Ružić“ u gostima kod SNS
Danas 27.10.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke – Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS – „mi smo… »
Dačić: O javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Beta 27.10.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo ponosni na… »
Ministar Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS, o javnim nastupima bi trebalo da razgovaramo u stranci
Kurir 27.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da njegovo prisustvo danas obeležavanju slave Srpske napredne stranke - Svete Petke, u sedištu stranke u Beogradu, pokazuje šta je glavna linija politike SPS - "mi smo… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Generalni štrajk u Srbiji: Automobil udario studentkinju tokom protestne šetnje na Novom Beogradu, veliki protesti u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu….
Nova pre 6 minutajoš 25 povezanih
UŽIVO Generalni štrajk u Srbiji, kilometarske kolone u Beogradu i Novom Sadu, ponovo zaletanja automobilom na studente (FOTO/VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 46 povezanih
KRAGUJEVAC MORA DA STANE: U znak podrške GENERALNOM ŠTRAJKU protest studenata i građana (FOTO)
InfoKG pre 2 satajoš 22 povezane