Povezane vesti
"Popio sam viski, skinuo se i...": Mladi glumac opisao snimanje vrućih scena sa duplo starijom Nikol Kidman
Telegraf 27.10.2024
Preporučujemo. Film "Babygirl" u kom glavne uloge imaju Nikol Kidman (57) i Haris Dikinson (28) još nije ni prikazan, a već je izazvao dosta pažnje zbog teme koju obrađuje, Nakon što je glumica pričala o svojim iskustvima sa seta te priznala kako je u… »
"Morao sam prvo da popijem viski": Mladi glumac opisao intimne scene zbog kojih se Nikol previše uzbudila
Mondo 27.10.2024
Mladi glumac opisao snimanje intimnih scena sa duplo starijom Nikol Kidman. Film "Babygirl", u kojem glavne uloge tumače Nikol Kidman (57) i Haris Dikinson (28), još nije doživeo premijeru, ali je već privukao značajnu pažnju zbog tematike koju obrađuje… »
Vesti dana »

Evo zašto Putin može u Budimpeštu Mađarska neće postupiti po poternici Međunarodnog krivičnog suda, objavila povlačenje iz MKS
Dnevnik pre 15 minutajoš 53 povezane

Đoković posle debakla protiv Sinera: „Nije dobro kada vam ovako ispraše zadnjicu, osećao sam se kao da me je pregazio voz“
Nova pre 5 minutajoš 48 povezanih

Sramota! Kfor brani "greškom" ušetale vojnike tzv. Kbs! Umesto da ih zaustave, oni ih opravdali
Alo pre 31 minutajoš 25 povezanih

„Studenti iz Srbije zaslužuju nagradu Saharov, jer se bore za evropske vrednosti“: Evroposlanici o užem izboru za čuveno priznanje
Nova pre 40 minutajoš 16 povezanih