Povezane vesti
"Žena me je sa ljubavnikom sačekala na vratima, pa me je razbio" Žika Šarenica o drami sa ženom i njenim švalerom!
Kurir 27.10.2024
Poznati voditelj Žika Nikolić javno je ispričao kako je bivšu suprugu uhvatio sa ljubavnikom. - Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije - rekao je on i objasnio da je u pitanju bivša supruga, koja je odlučila da ode iz… »
"Uhvatio sam ih na delu, ženin švaler me je tukao u mom stanu": Žika Šarenica doživeo pakao zbog bivše: "Da sam ih sreo…
Blic 27.10.2024
Voditelj Žika Nikolić, poznat po emisiji "Žikina šarenica", šokirao je javnost pričom o tome kako je uhvatio bivšu suprugu sa ljubavnikom. Nikolić je svojevremeno ispričao da ga je par sačekao na vratima njihovog zajedničkog stana, nakon čega… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Nema razgovora dok se ne ispune zahtevi“: Studenti neće kod Zagorke Dolovac, veliki protest ispred Ministarstva prosvete
Nova pre 7 minutajoš 26 povezanih
Dolovac ponovila poziv za sastanak predstavnicima studentskog protesta
NIN pre 43 minutajoš 25 povezanih
Izraelska vojska opkolila bolnicu u severnoj Gazi i naredila evakuaciju osoblja
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
Zarobljeni severnokorejski vojnik na rusko-ukrajinskom ratišu preminuo, kaže Seul
BBC News pre 2 satajoš 36 povezanih
Pucnjava u Bulevaru kralja Aleksandra: Čula su se tri hica, jedan muškarac je ranjen
Nova pre 7 minutajoš 35 povezanih