Povezane vesti
"Žena me je sa ljubavnikom sačekala na vratima, pa me je razbio" Žika Šarenica o drami sa ženom i njenim švalerom!
Kurir 27.10.2024
Poznati voditelj Žika Nikolić javno je ispričao kako je bivšu suprugu uhvatio sa ljubavnikom. - Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije - rekao je on i objasnio da je u pitanju bivša supruga, koja je odlučila da ode iz braka… »
"Uhvatio sam ih na delu, ženin švaler me je tukao u mom stanu": Žika Šarenica doživeo pakao zbog bivše: "Da sam ih sreo na…
Blic 27.10.2024
Voditelj Žika Nikolić, poznat po emisiji "Žikina šarenica", šokirao je javnost pričom o tome kako je uhvatio bivšu suprugu sa ljubavnikom. Nikolić je svojevremeno ispričao da ga je par sačekao na vratima njihovog zajedničkog stana, nakon čega je došlo do… »
Vesti dana »
Orban sazvao Savet odbrane zbog eksploziva pronađenog kod gasovoda u Srbiji
Radio 021 pre 3 minutajoš 28 povezanih
'Spasili smo nestalog člana posade iz oborenog aviona u operaciji u Iranu', objavio Tramp
BBC News pre 1 satjoš 53 povezane
Sutra saslušanje studenta Arhitektonskog, njegove kolege pozvale na skup podrške u 8.30 časova
Danas pre 12 satijoš 4 povezane
Vučić: Ako se nastavi ova situacija u svetu uskoro ćemo ograničiti i izvoz hrane
NIN pre 23 minutajoš 13 povezanih
Vučić: Nekoliko stotina metara od gasovoda nađena dva velika paketa eksploziva
Beta pre 28 minutajoš 42 povezane