Povezane vesti
Mihalkov: Rusija je 2022. morala da počini opasan korak…
Vesti online 27.10.2024
Da mi nismo 2022. godine počinili taj opasan korak, dve nedelje kasnije rat bi bio na našim vratima. Lično sam video te dokumente. Ono što se dogodilo je nešto do čega je moralo doći, kaže slavni ruski režiser i glumac Nikita Mihalkov. Rusi i Ukrajinci… »
"Do rata je moralo doći, moramo da uništimo nacizam": Mihalkov iz Beograda direktno o sukobu u Ukrajini! "Uvek smo mi Rusi…
Kurir 27.10.2024
Ruski reditelj Nikita Mihalkov trenutno boravi u Srbiji, gde je domaća publika ima ekskluzivnu priliku da uživa u njegovoj predstavi "12", koju izvodi sa svojim teatrom. Ovacije nakon sinoćnog skoro četvoročasovnog igranja nisu izostale, a čuveni umetnik… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Zatvorske kazne za roditelje maloletnog K. K, odbrana najavila žalbu
BBC News pre 18 minutajoš 121 povezana
Uhapšen osumnjičeni za arsenal oružja pronađen u Nišu: U gepeku automobila 67 bombi, raketni bacači i automatske puške [FOTO+VIDEO]
Glas juga pre 1 satjoš 50 povezanih
Ministarstvo informisanja: Nadležni da preduzmu sve mere povodom napada na Verana Matića
Vreme pre 2 satajoš 56 povezanih
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 16 satijoš 3 povezane
Poslanici nastavili raspravu o izmenama "Mrdićevih zakona", polemika vlasti i opozicije
Insajder pre 33 minutajoš 32 povezane