Povezane vesti
Mihalkov: Rusija je 2022. morala da počini opasan korak…
Vesti online 27.10.2024
Da mi nismo 2022. godine počinili taj opasan korak, dve nedelje kasnije rat bi bio na našim vratima. Lično sam video te dokumente. Ono što se dogodilo je nešto do čega je moralo doći, kaže slavni ruski režiser i glumac Nikita Mihalkov. Rusi i Ukrajinci… »
"Do rata je moralo doći, moramo da uništimo nacizam": Mihalkov iz Beograda direktno o sukobu u Ukrajini! "Uvek smo mi Rusi…
Kurir 27.10.2024
Ruski reditelj Nikita Mihalkov trenutno boravi u Srbiji, gde je domaća publika ima ekskluzivnu priliku da uživa u njegovoj predstavi "12", koju izvodi sa svojim teatrom. Ovacije nakon sinoćnog skoro četvoročasovnog igranja nisu izostale, a čuveni umetnik… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Studenti poručili da brane autonomiju univerziteta, skup završen polaganjem venaca na grob Žarka Marinovića
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih
Besana noć u Lučanima: Proglašena vanredna odbrana od poplave, teška mehanizacija upućena na kritične tačke, putevi pod vodom
Blic pre 12 minutajoš 30 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iranu ističe vreme za dogovor, još 48 sati i pakao će zavladati nad njima
Euronews pre 2 satajoš 59 povezanih
Zborovi građana Novog Sada zatražili hitnu ostavku ministra Bratine zbog pretnji studentima
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
(Foto) U Crkvi Svetog Marka obeležena Lazareva subota, u narodu poznata kao Vrbica: Deca nosila venčiće i zvončiće
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 28 povezanih