Повезане вести
„Улазим у аутомобил и возач ми каже – да ли знате да вас вози мртав човек“: Срби о најлуђим искуствима из таксија
Нова 27.10.2024
: Постоје три врсте таксиста. "Ради свој посао" - рекао је добар дан или добро вече, узео новац, вратио кусур и наставио даље. "Да вас ја нешто питам" - има потребу да уђе у конверзацију, али постоји могућност да и одустне од… »
"Није ми ни наплатио вожњу, плашио се да не одапнем у колима": Ово су најчуднија искуства Срба из таксија
Мондо 27.10.2024
Грађани су поделили чудна искуства која су имали током вожње таксијем. Постоје три врсте таксиста. "Ради свој посао" - рекао је добар дан или добро вече, узео новац, вратио кусур и наставио даље. "Да вас ја нешто питам" - има… »
Вести дана »
Мићовић: Србија мора да предузме све како би Рафинерија почела да ради, ту нема избора
Н1 Инфо пре 1 сатјош 183 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 20 минутајош 27 повезаних
Селаковић дошао у тужилаштво након краја радног времена: Они су криминални блокадерски олош
Време пре 2 сатајош 62 повезане
Председник Бугарске затражио оставку владе због неусвајања буџета: Влада осрамоћена, превремени избори једино решење
Еуроневс пре 10 минутајош 31 повезана