Povezane vesti
Guterres o BRICS-u: Svi samiti pomažu u rješavanju globalnih problema
Al Jazeera 28.10.2024
Od 22. do 24. oktobra u Kazanju je održan samit lidera BRICS-a (Brazil, Rusija, Indija, Kina, Južnoafrička Republika) kome je prisustvovao i Guterres. Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Guterres izjavio je danas, povodom svoje posjete… »
Gutereš o BRIKS-u: Svi samiti pomažu u rešavanju globalnih problema
NIN 28.10.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je, povodom svoje posete samitu BRIKS-a u Rusiji, da svi samiti "pomažu u rešavanju globalnih problema". "Imao sam priliku da posetim Kazanjski Kremlj, to je kao divno svetsko čudo. Verujem… »
Gutereš o BRIKS-u: Svi samiti pomažu u rešavanju globalnih problema
Vesti online 28.10.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je juče, povodom svoje posete samitu BRIKS-a u Kazanju, u Rusiji, da svi samiti “pomažu u rešavanju globalnih problema”. – Imao sam priliku da posetim Kazanjski Kremlj, to je kao… »
Gutereš o svom odlasku u Kazanj: "Svi samiti pomažu u rešavanju globalnih problema"
Euronews 28.10.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas, povodom svoje posete samitu BRIKS-a u Kazanju, u Rusiji, da svi samiti "pomažu u rešavanju globalnih problema". "Imao sam priliku da posetim Kazanjski Kremlj, to je kao divno… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 23 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 35 minutajoš 62 povezane

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 1 satjoš 55 povezanih

Studenti iz različitih delova Srbije stižu u Beograd: Očekuje se dolazak na Terazije
Mondo pre 23 minutajoš 40 povezanih