Повезане вести
Гутеррес о БРИЦС-у: Сви самити помажу у рјешавању глобалних проблема
Ал Јазеера 28.10.2024
Од 22. до 24. октобра у Казању је одржан самит лидера БРИЦС-а (Бразил, Русија, Индија, Кина, Јужноафричка Република) коме је присуствовао и Гутеррес. Генерални секретар Уједињених нација (УН) Антонио Гутеррес изјавио је данас… »
Гутереш о БРИКС-у: Сви самити помажу у решавању глобалних проблема
НИН 28.10.2024
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је, поводом своје посете самиту БРИКС-а у Русији, да сви самити "помажу у решавању глобалних проблема". "Имао сам прилику да посетим Казањски Кремљ, то је као дивно… »
Гутереш о БРИКС-у: Сви самити помажу у решавању глобалних проблема
Вести онлине 28.10.2024
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је јуче, поводом своје посете самиту БРИКС-а у Казању, у Русији, да сви самити “помажу у решавању глобалних проблема”. – Имао сам прилику да посетим Казањски… »
Гутереш о свом одласку у Казањ: "Сви самити помажу у решавању глобалних проблема"
Еуроневс 28.10.2024
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас, поводом своје посете самиту БРИКС-а у Казању, у Русији, да сви самити "помажу у решавању глобалних проблема". "Имао сам прилику да посетим Казањски… »
Вести дана »
Тренер Денвера добио незгодно питање о Јокићу, па очитао лекцију новинару: "Он је троструки МВП..."
Курир пре 3 минутајош 31 повезана
Јокић дигао Денвер из мртвих: Никола кренуо лоше, па разнео Атланту после минуса од 23 поена!
Хот спорт пре 2 сатајош 43 повезане
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 28 минутајош 18 повезаних
Русија оборила 116 дронова, мања оштећења у Рјазањској и Вороњешкој области
РТВ пре 33 минутајош 17 повезаних
ИАЕА: Оштећени штит изнад нуклеарног реактора у Чернобиљу више не блокира радијацију
РТВ пре 1 сатјош 12 повезаних