Повезане вести
Потресна умрлица Јелене Карлеуше након убиства вереника: Љубила га раскомаданог, па упутила речи које кидају срце
Мондо 28.10.2024
Јелена Карлеуша никада није скривала да јој је убиство бившег било једно од највећих траума. Јелена Карлеуша дефинитивно спада у оне личности на домаћој естради по којима, без проблема, може да настане сценарио за добар филм… »
"Љубила сам га раскомаданог" Јелена Карлеуша о језивим детаљима после Ћандиног убиства: Његово тело су патолози повезали…
Курир 28.10.2024
Јелена Карлеуша изазива незапамћену пажњу већ деценијама уназад, а њена романса са жестоким момком Зораном Давидовићем Ћандом једна су од најинтригантнијих сегмената њеног бурног живота. Он је ликвидиран 23. марта 2000… »
Јелена Карлеуша затекла бившег раскомаданог: Љубила га мртвог, иако "није знала ни где су тачно уста"
Мондо 28.10.2024
Певачица је та која је одрадила идентификацију, а оно што је затекла обележило ју је за живота. Живот Јелене Карлеуше многе би могао да подсети на филм, тачније трилер са елементима драме, с обзиром на то шта је све проживела за… »
Вести дана »

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Зеленски: Русија током ноћи на Украјину лансирала више од 300 дронова и 37 ракета
Еуроневс пре 52 минутајош 21 повезана

"Испити се одржавају по убрзаном режиму, биће омогућен додатни испитни рок": Дејан Вук Станковић о почетку нове школске године на факултетима
Блиц пре 17 минутајош 15 повезаних

"Не знам колико ћу још бити тренер Звезде" Владан Милојевић отворио душу: Жеља ми је да будем селектор!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане