Povezane vesti
Jovančićević (DS): Održana sednica Glavnog odbora DS od velike važnosti, omogućava izbornu skupštinu
Danas 28.10.2024
Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Branimir Jovančićević ocenio je da sednica Glavnog odbora te stranke, koja je održana u subotu 26. oktobra, ima posebnu važnost, „mnogo veću od mnogih drugih koje su održane u poslednjih nekoliko godina“. „Ona je… »
Jovančićević (DS): Održana sednica Glavnog odbora DS od velike važnosti, omogućava izbornu skupštinu
Beta 28.10.2024
Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Branimir Jovančićević ocenio je da sednica Glavnog odbora te stranke, koja je održana u subotu 26. oktobra, ima posebnu važnost, "mnogo veću od mnogih drugih koje su održane u poslednjih nekoliko godina". "Ona je… »
Jovančićević: Održana sednica Glavnog odbora DS od velike važnosti, omogućava izbornu skupštinu
NIN 28.10.2024
Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Branimir Jovančićević izjavio je da sednica Glavnog odbora te stranke, koja je održana u subotu 26. oktobra, ima posebnu važnost, "mnogo veću od mnogih drugih koje su održane u poslednjih nekoliko godina". "Ona je… »
Jovančićević: Održana sednica Glavnog odbora DS od velike važnosti, omogućava izbornu skupštinu
Novi magazin 28.10.2024
Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Branimir Jovančićević ocenio je da sednica Glavnog odbora te stranke, koja je održana u subotu 26. oktobra, ima posebnu važnost, "mnogo veću od mnogih drugih koje su održane u poslednjih nekoliko godina". "Ona je… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
N1 Info pre 1 satjoš 49 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih

Pronađen CD sa snimkom ucene Vujadina Savića?! Ovo je naredni korak policije u istrazi
Mondo pre 3 minutajoš 39 povezanih