Povezane vesti

"Hrvat govori Srbinu da mu je brat! Kako to volim da čujem...''

"Hrvat govori Srbinu da mu je brat! Kako to volim da čujem...''

Sportske.net pre 25 dana
Fudbaler španske Sevilje i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj bio je gost na TV Andaluzija, u emisiji ''Gol a Gol'', a tokom emsije mu je priređeno i prijatno iznenađenje. Naime, u jednom trenutku se u program uključio dugogodišnji vezista Sevilje… »
"Hrvat kaže Srbinu da mu je brat..." VIDEO

"Hrvat kaže Srbinu da mu je brat..." VIDEO

B92 pre 25 dana
Španski novinari priredili su iznenađenje Nemanji Gudelju, zameniku kapitena Sevilje, u emisiji "Gol a Gol" u kojoj je reprezentativac Srbije gostovao. U program se uključio Ivan Rakitić, njegov nekadašnji saigrač iz Andaluzije i veliki prijatelj… »
„Hrvat kaže Srbinu da mu je brat… Sviđa mi se da to čujem“

„Hrvat kaže Srbinu da mu je brat… Sviđa mi se da to čujem“

Sport klub pre 25 dana
Nemanja Gudelj, zamenik kapitena Sevilje i srpski reprezentativac, bio je gost emisije "Gol a Gol" na španskoj televiziji. Voditelji programa priredili su Gudelju iznenađenje. Iz Splita se u program uključio njegov nekadašnji saigrač, sada fudbaler… »
Španci u neverici: Hrvat, a Srbinu kaže brate moj! (video)

Španci u neverici: Hrvat, a Srbinu kaže brate moj! (video)

Sportski žurnal pre 25 dana
Ivan Rakitić i Nemanja Gudelj oduševili voditelje čuvene TV emisije i andaluzijsku sportsku javnost. Dve legende Sevilje u istom TV kadru, Ivan Rakitić i Nemanja Gudelj. Naime, voditelji jedne od najgledanijih emisija „Gol a Gol” priredili su… »
"Hrvat Srbinu kaže da je brat?": Šok na španskoj televiziji zbog fudbalera! (Video)

"Hrvat Srbinu kaže da je brat?": Šok na španskoj televiziji zbog fudbalera! (Video)

Mondo pre 25 dana
Nemanja Gudelj i Ivan Rakitić su očigledno razvili snažan odnos dok su zajedno igrali za Sevilju. Nemanja Gudelj je posle godina ui Holandiji, Kini i Sportingu svoje mesto pod suncem našao U Sevilji gde je već pet godina i gde je sa vremenom postao… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza 23. novembar 2024.

Vremenska prognoza 23. novembar 2024.

RTS pre 4 satijoš 25 povezanih
Crvena linija: Građanski aktivizam u zemljama regiona

Crvena linija: Građanski aktivizam u zemljama regiona

N1 Info pre 2 satajoš 139 povezanih
Ukinut pritvor Goranu Ješiću

Ukinut pritvor Goranu Ješiću

RTS pre 3 satajoš 28 povezanih
Orlovi upamtili Beč u junu

Orlovi upamtili Beč u junu