Povezane vesti
Bivši muž tine Ivanović prvi put o razvodu: Zvezdan otkrio da li je razlog kraha braka prevara " Saša Popović me je…
Kurir 28.10.2024
Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se nakon 25 godina braka, a nekoliko meseci kasnije priznali su krah braka. - Uživao sam sa Tinom punih 25 godina, ne kajem se. Tina je žena koju sam voleo najviše na svetu i dalje je volim - isitče Zvezdan koji… »
Bivši muž Tine Ivanović progovorio o razvodu, otkrio da li je došlo do prevare: "Saša Popović me smirivao"
Blic 28.10.2024
Pevačica Tina Ivanović se razvela od Zvezdana Anđića nakon 25 godina braka, a sada je on otkrio zbog čega je došlo do kraha braka. - Uživao sam sa Tinom punih 25 godina, ne kajem se. Tina je žena koju sam voleo najviše na svetu i dalje je volim - isitče… »
Vesti dana »

Roditelji Pete gimnazije pozvali ministra Stankovića na sastanak: Traže rešenje za blokadu škole
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana

Stradale dve žene! Požar u Rakovici: Ostale zarobljene u stanu, dim kulja i dalje, vatrogasci na licu mesta
Blic pre 42 minutajoš 34 povezane

Studenti iz Srbije u užem izboru za prestižnu nagradu Saharov Evropskog parlamenta
Rešetka pre 28 minutajoš 12 povezanih

Luka Vildoza i lepa Milica Tasić uhapšeni u Italiji, nezapamćeni skandal
Hello pre 2 satajoš 31 povezana