Povezane vesti
"Opadala mi je kosa, primala sam 16 infuzija": Naša pevačica o borbi za potomstvo i vantelesnoj oplodnji: "Probali smo razne…
Blic 28.10.2024
Pevačica Nela Vidaković progovorila je o teškom periodu i borbi za potomstvo nakon koje je, pre šest godina, dobila ćerku. Nela Vidaković progovorila je o procesu vantelesne oplodnje i otkrila kako je njena borba izgledala. - Zahvaljujući vantelesnoj… »
"Primala sam 16 infuzija, kosa mi je opadala u pramenovima" Potresna ispovest pevačice Nele Vidaković: Ubacili su mi embrione…
Kurir 28.10.2024
Pevačica Nela Vidaković progovorila je o teškom periodu i borbi za potomstvo nakon koje je, pre šest godina, dobila ćerku. Nela Vidaković progovorila je o procesu vantelesne oplodnje i otkrila kako je njena borba izgledala. - Zahvaljujući vantelesnoj… »
Vesti dana »
Težak lančani sudar u Markovcu: automobili slupani, saobraćaj otežan
Kurir pre 28 minutajoš 34 povezane
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 23 minutajoš 38 povezanih
"Pretnja od treće ruske invazije": Zelenski razgovarao telefonom sa Trampovim timom o ključnim pitanjima koja bi mogla da garantuju kraj krvoprolića!
Kurir pre 8 minutajoš 36 povezanih
Sutra oblačno i hladno u Srbiji: Kiša, magla na planinama i temperature do 10°C
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih
Jovana Skrobić u suzama posle debakla od Crne Gore: Ne znam šta nam se desilo...
Kurir pre 58 minutajoš 62 povezane