Povezane vesti
"Dopisivao sam se sa devojkama...": Bivši muž Tine Ivanović priznao prvi put nakon razvoda, pomenuo Popovića
Telegraf pre 25 dana
Preporučujemo. Pevačica Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se nakon 25 godina braka, a Zvezdan je sada otvoreno progovorio o razlozima zbog kojih je došlo do kraha njihovog odnosa. Iako su se rastali, on ističe da se ne kaje zbog vremena koje… »
Tinin muž otkrio sve o razvodu posle 25 godina braka, pa pomenuo drugu ženu
Svet & Skandal pre 24 dana
Muž Tine Ivanović otkrio detalje razvoda od pevačice Pevačica Tina Ivanović nedavno je saopštila da se razvodi posle 25 godina braka. Zvezdan Anđić, muž Tine Ivanović sada je prvi put progovorio o razvodu od pevačice. Ata images – Ne kajem se… »
„Dopisivao sam se sa drugim devojkama, ali nikada nisam zakazivao sastanke“: Bivši muž Tine Ivanović progovorio o…
Nova pre 24 dana
: Pevačica Tina Ivanović se razvela od Zvezdana Anđića nakon 25 godina braka, a sada je on otkrio zbog čega je došlo do kraha braka. „Uživao sam sa Tinom punih 25 godina, ne kajem se. Tina je žena koju sam voleo najviše na svetu i dalje je… »
"Saša Popović me je smirivao": Bivši Tine Ivanović progovorio o razvodu, dotakao se prevara i nasilja u braku
Mondo pre 24 dana
Nakon što se saznalo za razvod para, Zvezdan je odlučio da progovori o odnosu sa sada već bivšom suprugom. Nakon što je pevačica Tina Ivanović potvrdila glasine o njenom razvodu braka od Zvezdana Anđića sa kojim je provela čak 25 godina, sada se… »
Vesti dana »
Ciklon sa zapada stigao u Srbiju: Jak olujni vetar doneće nam i osetni pad temperature
Euronews pre 31 minutajoš 20 povezanih
Netanjahu besan na Međunarodni krivični sud: 'Mi brinemo o ljudima u Gazi'
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Putinovi prsti na prekidaču, atomski udar nikad bliži: Šta bi Rusija gađala u SAD-u u slučaju eskalacije nuklearnog sukoba? Ovi objekti su prvi na udaru! (foto)
Kurir pre 8 minutajoš 18 povezanih