Povezane vesti
"Izgledala sam kao mečka Božana" Naša pevačica iskreno o tome kako je izgledala i šta ju je spasilo: "Zbog ove dijete sam se…
Kurir 28.10.2024
Pevačica i influenserka Ruža Rupić otvoreno je govorila o problemu sa viškom kilograma i otkrila kako ga je rešila. Ruža je za dva meseca uspela da smrša 18 kilograma što joj je, kako je i sama priznalo, bilo teško. Tako je sa 78 kilograma uspela da… »
"Izgledala sam kao mečka Božana": Naša pevačica je uz pomoć ove dijete smršala 18 kilograma
Blic 28.10.2024
Pevačica i influenserka Ruža Rupić otvoreno je govorila o problemu sa viškom kilograma i otkrila kako ga je rešila. Ruža je za dva meseca uspela da smrša 18 kilograma što joj je, kako je i sama priznalo, bilo teško. Tako je sa 78 kilograma uspela da… »
Vesti dana »
Uhapšen vozač kamiona u Nišu zbog sumnje da je udario ženu van pešačkog prelaza i pobegao
RTS pre 12 minutajoš 31 povezana
Prevrnuo se čamac sa migrantima na Savi kod Slavonskog Broda, dve osobe se udavile
RTS pre 12 minutajoš 28 povezanih
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Otvorena fabrika "Ariston" u Nišu, serijska proizvodnja na proleće. Vučić: Milioni evra u cilindre i pumpe, posao za 300 radnika (foto/video)
Blic pre 12 minutajoš 21 povezana
Šapić: Nisam razmišljao da podnesem ostavku zbog blokade garaže u Pionirskom parku
Beta pre 13 minutajoš 18 povezanih