Povezane vesti
"Izgledala sam kao mečka Božana" Naša pevačica iskreno o tome kako je izgledala i šta ju je spasilo: "Zbog ove dijete sam se…
Kurir 28.10.2024
Pevačica i influenserka Ruža Rupić otvoreno je govorila o problemu sa viškom kilograma i otkrila kako ga je rešila. Ruža je za dva meseca uspela da smrša 18 kilograma što joj je, kako je i sama priznalo, bilo teško. Tako je sa 78 kilograma uspela da… »
"Izgledala sam kao mečka Božana": Naša pevačica je uz pomoć ove dijete smršala 18 kilograma
Blic 28.10.2024
Pevačica i influenserka Ruža Rupić otvoreno je govorila o problemu sa viškom kilograma i otkrila kako ga je rešila. Ruža je za dva meseca uspela da smrša 18 kilograma što joj je, kako je i sama priznalo, bilo teško. Tako je sa 78 kilograma uspela da… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih

(Video) "sa tatom nemam pravi odnos": Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 7 satijoš 1 povezana