Повезане вести
"Изгледала сам као мечка Божана" Наша певачица искрено о томе како је изгледала и шта ју је спасило: "Због ове дијете сам се…
Курир 28.10.2024
Певачица и инфлуенсерка Ружа Рупић отворено је говорила о проблему са вишком килограма и открила како га је решила. Ружа је за два месеца успела да смрша 18 килограма што јој је, како је и сама признало, било тешко. Тако је са 78… »
"Изгледала сам као мечка Божана": Наша певачица је уз помоћ ове дијете смршала 18 килограма
Блиц 28.10.2024
Певачица и инфлуенсерка Ружа Рупић отворено је говорила о проблему са вишком килограма и открила како га је решила. Ружа је за два месеца успела да смрша 18 килограма што јој је, како је и сама признало, било тешко. Тако је са 78… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 39 минутајош 45 повезаних
"Русија неће прекинути ватру, Зеленски одлази за три недеље!" Украјинци мировни план сматрају апсурдним, а ево која тачка је најкритичнија
Курир пре 14 минутајош 44 повезане
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Османи заказала изборе: После политичког хаоса тзв. држава Косово иде на ванредно гласање
Еуроневс пре 24 минутајош 32 повезане