Повезане вести

Вучевић: Реконструкција Владе Србије на пролеће, нема непроменљивих и недодирљивих

Вучевић: Реконструкција Владе Србије на пролеће, нема непроменљивих и недодирљивих

Вести онлине 28.10.2024
Председник Владе Србије и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да ће до реконструкције владе доћи на пролеће и да ће до тада бити сагледани резултати свих чланова његовог кабинет, преноси Блиц. – Оно што смо председник… »
Вучевић: Реконструкција Владе на пролеће, нема недодирљивих

Вучевић: Реконструкција Владе на пролеће, нема недодирљивих

Инсајдер 28.10.2024
Председник Владе Србије и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да ће до реконструкције владе доћи на пролеће и да ће до тада бити сагледани резултати свих чланова његовог кабинета. 'Оно што смо председник и ја… »
Милош Вучевић: Реконструкција владе на пролеће, нема недодирљивих

Милош Вучевић: Реконструкција владе на пролеће, нема недодирљивих

Политика 28.10.2024
Председник Владе Србије и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да ће до реконструкције владе доћи на пролеће и да ће до тада бити сагледани резултати свих чланова његовог кабинета. "Оно што смо председник и ја… »
Нема непроменљивих и недодирљивих! Премијер Вучевић послао јасну поруку члановима Владе: Резултати морају да се погледају…

Нема непроменљивих и недодирљивих! Премијер Вучевић послао јасну поруку члановима Владе: Резултати морају да се погледају…

Курир 28.10.2024
О могућој реконструкцији Владе Србије на пролеће 2025. године, али и порукама које су могле да се чују на прослави 16 година постојања Српске напредне странке, говорио је премијер Милош Вучевић за "Ново јутро". - Није то везано… »
Вучевић: Реконструкција владе на пролеће, нема недодирљивих; Контрола маржи и у апотекама

Вучевић: Реконструкција владе на пролеће, нема недодирљивих; Контрола маржи и у апотекама

РТВ 28.10.2024
БЕОГРАД - Председник Владе Србије и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да ће до реконструкције владе доћи на пролеће и да ће до тада бити сагледани резултати свих чланова његовог кабинета. "Оно што смо председник и ја… »
"Избори за две и по године биће одлучујући": Вучевић: Реконструкција владе на пролеће, нема недодирљивих

"Избори за две и по године биће одлучујући": Вучевић: Реконструкција владе на пролеће, нема недодирљивих

Блиц 28.10.2024
Председник Владе Србије и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да ће до реконструкције владе доћи на пролеће и да ће до тада бити сагледани резултати свих чланова његовог кабинета. - Оно што смо председник и ја… »
Вучевић: Спроводимо озбиљне реформе, то треба да се верификује отварањем кластера 3

Вучевић: Спроводимо озбиљне реформе, то треба да се верификује отварањем кластера 3

Еуроневс 28.10.2024
Србија остаје на европском путу, јер је наш стратешки циљ да постанемо део ЕУ, изјавио је данас председник Владе Србије Милош Вучевић и додао да озбиљне реформе које се спроводе треба да се верификују отврањем кластера 3. "До… »

Вести дана »