Povezane vesti
Šef Instagrama potvrdio ovu promenu
B92 28.10.2024
Instagram omogućava najkvalitetniji prikaz videa za sadržaj koji je najpopularniji. Tokom vikenda, šef Instagrama Adam Moseri je dao bolji uvid u to zbog čega se neki video klipovi na platformi prikazuju u lošijem kvalitetu od drugih. Ukratko, sve se… »
Direktor Instagrama otkrio dugo čuvanu tajnu: Smanjujemo kvalitet snimcima, i to u ovom slučaju
Kurir 28.10.2024
Kvalitet video zapisa na Instagram-u ne određuje osoba koja ga postavlja, već ga platforma dinamički prilagođava na osnovu popularnosti! Nedavno je Adam Moseri, direktor Instagram-a, potvrdio da će oni prilagođavati kvalitet videa na osnovu broja… »
Instagram konačno priznao: Evo zašto vam je kvalitet nekih objava odjednom loš
Telegraf 28.10.2024
Preporučujemo. Instagram je ponovo izazvao kontroverze nakon što je njegov direktor, Adam Moseri, potvrdio da ova platforma smanjuje kvalitet video snimaka za objave koje nisu dovoljno gledane. Tokom AMA sesije ovog vikenda, Moseri je otkrio da platforma… »
Kvalitet Instagram video reprodukcije zavisi od broja klikova, a ne kvaliteta video materijala
Benchmark 28.10.2024
Kvalitet video zapisa na Instagram-u ne određuje osoba koja ga postavlja, već ga platforma dinamički prilagođava na osnovu popularnosti! Nedavno je Adam Moseri, direktor Instagram-a, potvrdio da će oni prilagođavati kvalitet videa na osnovu broja… »
Instagram namerno smanjuje kvalitet videa koji nemaju mnogo pregleda
Radio 021 28.10.2024
Šef Instagrama Adam Moseri je tokom vikenda objasnio zašto su neki klipovi objavljeni na ovoj društvenoj mreži slabijeg kvaliteta nakon objave, a odgovor se krije u njihovim performansama. Odgovarajući na pitanje o tome kako stari story-i izgledaju… »
Vesti dana »

Akademski plenum pozvao Vučića da odustane od kontramitinga na Vidovdan
Radio 021 pre 26 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 21 minutajoš 33 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 5 satijoš 13 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 3 satajoš 15 povezanih