Povezane vesti
„Vraćanje duga biračima“: Politički raritet u Kragujevcu – odbornik iz vlasti prešao u opoziciju
Nova 28.10.2024
: Nije neobično kada političari napuste matičnu stranku i iz opozicije pređu u vlast. U Kragujevcu se dogodio svojevrsni politički raritet - odbornik pokreta "300 Kragujevčana", koji participira u lokalnoj vlasti, odlučio je da napusti svoju… »
Vraćanje duga biračima, uvek sam bio protiv SNS: Milan Stevanović, odbornik iz Kragujevca koji je napustio vlast i prešao u…
Danas 28.10.2024
Odbornik grupe „Lepenica naš kraj” Milan Stevanović, u izjavi za Probudi se Nove S rekao je da u vlasti u Kragujevcu nije učestvovao, a da izlazak iz grupacije „300 Kragujevčana” predstavlja vraćanje duga biračima, koji su mu na… »
Radionica svahili jezika u Afričkom muzeju: Evo kako možete da ga naučite u Beogradu
Nova 28.10.2024
: Za sve one koji imaju višak vremena i želje da nauče neki jezik koji nije ni uobičajan ni jednostavan, Muzej Afričke umetnosti organizuje Svahili jezičku radionicu. U ovom Muzeju je jutros bila Emilija Gojković, reporterka jutarnjeg programa… »
Svetlo od februara 2025. u Divostinu: Ko im je isključio uličnu rasvetu?
Nova 28.10.2024
: Ulična rasveta trebalo bi da bude potpuno normalna stvar, posebno u zimskim mesecima kada dan kraće traje. Međutim, to u Srbiji nije svuda tako. U selu Divostin, pokraj Kragujevca je jutros bila Sonja Radošević, reproterka jutarnjeg programa… »
Vesti dana »

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 49 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 27 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih