Povezane vesti
"Gospodin iz Srbije ostao bez stanova zbog prevare na društvenim mrežama" Ne nasedajte na ovu, najčešću zamku!
Kurir 28.10.2024
Jovan Milosavljević iz Nacionalnog centra za prevenciju bezbednosnih rizika rekao je za RTS da se dešava da građani prijave prevaru, ali da ne kažu koliko im je novca skinuto, tako da nemaju potpune podatke. "Ono što je evidentno da je količina… »
Ovo je glavna prevara na koju nasedaju građani Srbije VIDEO
B92 28.10.2024
U prvih devet meseci ove godine, građani Srbije su na društvenim mrežama prevareni za više od 54 miliona dinara, najviše na Fejsbuku i Instagramu. Glavna internet prevara je fišing, na koju korisnici lako nasednu - podaci su Nacionalnog centra za… »
Vesti dana »
U opštini Kula do 12 sati izlaznost 34,20 odsto, u Kladovu 30 odsto, u Sevojnu 37,7 a u Bajinoj Bašti 32 odsto
RTV pre 16 minutajoš 133 povezane
Menjaju se pravila Formule 1 posle tri trke: Umalo tragedija na "Suzuki" zbog izmišljotina
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Letnje računanje vremena počelo noćas u 2 sata pomeranjem kazaljki za sat unapred
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 19 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 2 satajoš 9 povezanih