Povezane vesti

"Ako mi se pruži još jedna šansa, sve ću vas zbrisati": Dutarte priznao da je rukovodio "Vodom smrti", Filipini u šoku!

"Ako mi se pruži još jedna šansa, sve ću vas zbrisati": Dutarte priznao da je rukovodio "Vodom smrti", Filipini u šoku!

Kurir 28.10.2024
Bivši filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je danas u saslušanju pred Senatom da je rukovodio "vodom smrti" sastavljenim od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce, dok je bio na čelu grada Davao. Duterte je priznao da je nekada imao "vod smrti"… »
Bivši predsednik šokirao sve: Rukovodio sam "vodom smrti"

Bivši predsednik šokirao sve: Rukovodio sam "vodom smrti"

B92 28.10.2024
Bivši filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je danas na saslušanju pred Senatom da je rukovodio "vodom smrti", sastavljenim od kriminalaca, čiji zadatak je bio da ubijaju druge kriminalce, dok je bio na čelu grada Davao. Duterte je priznao da je… »
Bivši predsednik Filipina imao "vod smrti" sastavljen od kriminalaca - ubijali druge kriminalce

Bivši predsednik Filipina imao "vod smrti" sastavljen od kriminalaca - ubijali druge kriminalce

Radio 021 28.10.2024
Bivši filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je na saslušanju pred Senatom da je rukovodio "vodom smrti" sastavljenim od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce, dok je bio na čelu grada Davao. Duterte je priznao da je nekada imao "vod smrti"… »
Bivši filipinski predsednik imao vod smrti sastavljen od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce

Bivši filipinski predsednik imao vod smrti sastavljen od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce

Novi magazin 28.10.2024
Bivši filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je danas u saslušanju pred Senatom da je rukovodio "vodom smrti" sastavljenim od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce, dok je bio na čelu grada Davao.x. Duterte je priznao da je nekada imao "vod… »
Bivši filipinski predsednik imao „vod smrti“

Bivši filipinski predsednik imao „vod smrti“

Danas 28.10.2024
Bivši filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je danas u saslušanju pred Senatom da je rukovodio „vodom smrti“ sastavljenim od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce, dok je bio na čelu grada Davao. Duterte je priznao da je nekada imao „vod… »
Bivši filipinski predsednik imao „vod smrti“ sastavljen od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce

Bivši filipinski predsednik imao „vod smrti“ sastavljen od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce

N1 Info 28.10.2024
Bivši filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je u saslušanju pred Senatom da je rukovodio "vodom smrti" sastavljenim od kriminalaca da ubijaju druge kriminalce, dok je bio na čelu grada Davao. Duterte je priznao da je nekada imao „vod smrti“… »

Vesti dana »