Povezane vesti
Mađarski milijarder Šandor Čanji za NIN: U Srbiji tražim priliku za investiranje u industriju hrane
NIN 28.10.2024
Šandor Čanji, predsednik i izvršni direktor vodeće banke u centralnoj i Istočnoj Evropi OTP, biznismen koji ima velike poslove u poljoprivredi i prehrambenoj industriji i jedan od najbogatijih ljudi u Mađarskoj, u razgovoru za NIN istakao je da najveći… »
Ko je Šandor Čanji, milijarder "ispod radara": Prvi čovek OTP banke, ima velike biznise u Srbiji
Mondo 28.10.2024
Šandor Čanji je najmoćniji bankar u Mađarskoj i izvršni direktor najveće banke u toj zemlji - OTP. Uporedo razvija i biznis u poljoprivredi. Šandor Čanji, drugi najbogatiji Mađar, jedan je od najmoćnijih ljudi u toj zemlji. Izvršni je direktor najveće… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Rubio: Postignut izvestan napredak u pregovorima; Broj poginulih u Libanu se povećao na 3.269
RTV pre 15 minutajoš 26 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 3 satajoš 55 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Zbog novog kvara na cevovodu, Čačak i okolne opštine i dalje bez vode: „Situacija je i dalje alarmantna“ (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 65 povezanih