Povezane vesti
„Priklještio me je vratima, udario u lice i vukao za ruke“: Učenik (14) iz Subotice tvrdi da ga je nastavnik napao na…
Nova 28.10.2024
: Na đačkoj ekskurziji učenika osmih razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” dogodio se incident u kome je nastavnik matematike navodno fizički napao učenika V.R. (14). To su za lokalni mediji subotica.com ispričali dečak i njegova majka Jelena. Incident zbog… »
"Udario me, vukao za ruku, ostali su mi tragovi od noktiju": Nastavnika napao učenika (14) na ekskurziji u Nišu
Mondo 28.10.2024
Nastavnik matematike navodno je napo učenika dok su bili na ekskurziji u Nišu. Na đačkoj ekskurziji učenika osmih razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Subotice dogodio se incident u kome je nastavnik matematike navodno fizički napao učenika V.R. (14). To… »
"Priklještio me je vratima, ostali su mi tragovi njegovih noktiju" Učenik iz Subotice tvrdi da ga je napao nastavnik na…
Kurir 28.10.2024
Na đačkoj ekskurziji učenika osmih razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Subotice dogodio se incident u kome je nastavnik matematike navodno fizički napao učenika V.R. (14). To su za lokalni medij ispričali dečak i njegova majka Jelena. Incident zbog kog… »
Vesti dana »

Profil Donalda Trampa: Tajkun koji se ženio tri puta, nizao je skandal za skandalom, a sada su "ključevi" brutalnog rata u njegovim rukama
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 45 minutajoš 3 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Neviđena provokacija rusa pred sastanak veka! "Pogledajte šta jedemo, to će Tramp i Putin napraviti od Zelenskog": Novinari Kremlja razbesneli Ukrajinu jednim potezom
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Strašna Srbija u finalu - Bogdan sumirao utiske: Moglo je bolje u odbrani...
Kurir pre 30 minutajoš 1 povezana