Повезане вести

„Прикљештио ме је вратима, ударио у лице и вукао за руке“: Ученик (14) из Суботице тврди да га је наставник напао на…

„Прикљештио ме је вратима, ударио у лице и вукао за руке“: Ученик (14) из Суботице тврди да га је наставник напао на…

Нова 28.10.2024
: На ђачкој екскурзији ученика осмих разреда ОШ “Јован Јовановић Змај” догодио се инцидент у коме је наставник математике наводно физички напао ученика В.Р. (14). То су за локални медији суботица.цом испричали дечак и његова… »
"Ударио ме, вукао за руку, остали су ми трагови од ноктију": Наставника напао ученика (14) на екскурзији у Нишу

"Ударио ме, вукао за руку, остали су ми трагови од ноктију": Наставника напао ученика (14) на екскурзији у Нишу

Мондо 28.10.2024
Наставник математике наводно је напо ученика док су били на екскурзији у Нишу. На ђачкој екскурзији ученика осмих разреда ОШ "Јован Јовановић Змај" из Суботице догодио се инцидент у коме је наставник математике наводно физички… »
"Прикљештио ме је вратима, остали су ми трагови његових ноктију" Ученик из Суботице тврди да га је напао наставник на…

"Прикљештио ме је вратима, остали су ми трагови његових ноктију" Ученик из Суботице тврди да га је напао наставник на…

Курир 28.10.2024
На ђачкој екскурзији ученика осмих разреда ОШ “Јован Јовановић Змај” из Суботице догодио се инцидент у коме је наставник математике наводно физички напао ученика В.Р. (14). То су за локални медиј испричали дечак и његова мајка… »

Вести дана »