Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Moj sin bolje poznaje zvuk bombi nego njegovih igračaka“
Južne vesti 28.10.2024
BBC Halum (levo) i Hamud (desno) proživljavaju rat u Džabaliji, u severnoj Gazi Nekoliko dana pošto je Izrael pokrenuo rat protiv Hamasa u Gaze u oktobru prošle godine, dvojica Palestinaca počela su da snimaju vlastite svakodnevne živote za BBC… »
BBC News 28.10.2024
Halid i Asid zajednički dokumentuju eksplozive, brojne evakuacije, smrti i traume koje doživljavaju deca zatečena u sukobu. Nekoliko dana pošto je Izrael pokrenuo rat protiv Hamasa u Gaze u oktobru prošle godine, dvojica Palestinaca počela su da… »
Blic 28.10.2024
Nekoliko dana pošto je Izrael pokrenuo rat protiv Hamasa u Gaze u oktobru prošle godine, dvojica Palestinaca počela su da snimaju vlastite svakodnevne živote za BBC Svetski servis. Asil je pobegla na jug teritorije u potrazi za sigurnošću, Halid je… »
Izrael i Palestinci: "Moj sin bolje poznaje zvuk bombi nego njegovih igračaka"
NIN 28.10.2024
Nekoliko dana pošto je Izrael pokrenuo rat protiv Hamasa u Gaze u oktobru prošle godine, dvojica Palestinaca počela su da snimaju vlastite svakodnevne živote za BBC Svetski servis. Asil je pobegla na jug teritorije u potrazi za sigurnošću, Halid je… »
Radio 021 28.10.2024
Halid i Asid zajednički dokumentuju eksplozive, brojne evakuacije, smrti i traume koje doživljavaju deca zatečena u sukobu. BBC Halum (levo) i Hamud (desno) proživljavaju rat u Džabaliji, u severnoj Gazi Nekoliko dana pošto je Izrael pokrenuo rat… »
Vesti dana »
Donald Tramp položio zakletvu kao 47. predsednik SAD: Zlatno doba Amerike počinje sada
RTS pre 20 minutajoš 96 povezanih
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 2 satajoš 85 povezanih
Advokatska komora Srbije donela novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Vučić u Davosu o inauguraciji Trampa: Jedan od istorijskih dana, ne samo za SAD
RTV pre 32 minutajoš 64 povezane