Povezane vesti
Bajden nazvao Maska licemerom, zbog nekadašnjeg ilegalnog boravka u SAD
Beta 28.10.2024
Predsednik Sjedinjenih država Džozef Bajden danas je oštro kritikovao Ilona Maska zbog licemerja u vezi tretmana imigranata, nakon objavljenog izveštaja da je i sam izvršni direktor Tesle nekada radio ilegalno u SAD. Mask je taj izveštaj negirao… »
Bajden nazvao Maska licemerom zbog nekadašnjeg ilegalnog boravka u SAD
N1 Info 28.10.2024
Predsednik Sjedinjenih država Džozef Bajden danas je oštro kritikovao Ilona Maska zbog licemerja u vezi tretmana imigranata, nakon objavljenog izveštaja da je i sam izvršni direktor Tesle nekada radio ilegalno u SAD. Mask je taj izveštaj negirao… »
Bajden nazvao Maska licemerom
Danas 28.10.2024
Bajden nazvao Maska licemerom, zbog nekadašnjeg ilegalnog boravka u SAD
Novi magazin 28.10.2024
Vesti dana »
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala telefonima
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Ministar Gašić prisustvovao obeležavanju Dana rv i pvo: "Nastavljeno je opremanje vazduhoplovima, raketnim i radarskim sistemima"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Uhapšeni bivši crnogorski policijski funkcioner i njegova žena, terete se za pranje novca
Danas pre 2 satajoš 1 povezana