Povezane vesti
„Imam 39 godina, zarađujem 17.000 evra mesečno, a radim samo 4 sata dnevno bez završenog fakulteta. Evo kako sam uspela“
Nova 28.10.2024
: Ejmi Landino u kolumni za "CNBS" opisala je svoj profesionalni razvojni put i kako je uspela da sa 39 godina zarađuje mesečno oko 17.000 evra mesečno, a da radi samo četiri sata dnevno, bez završenog fakulteta. Još 2007. godine napustila sam fakultet… »
Zarađujem 17.000 € mesečno, a radim samo 4 sata: Najpametnija odluka je bila ta što sam napustila fakultet
Mondo 28.10.2024
Ejmi Landino u kolumni za CNBS otkrila je kako je uspela da sa 39 godina zarađuje mesečno oko 17.000 evra. Ejmi Landino u kolumni za CNBS opisala je svoj profesionalni razvojni put i kako je uspela da sa 39 godina zarađuje mesečno oko 17.000 evra… »
Vesti dana »

Kako je protekla noć u novosadskom Rektoratu: Policija privela nekoliko studenata i lekara medicinskog tima
Nedeljnik pre 12 satijoš 20 povezanih

Protestna kolona Prajda prošetala Beogradom: Poruke solidarnosti sa studentima, poručeno „Vučiću odlazi“ i „Borimo se za prava“(VIDEO, FOTO)
Danas pre 45 minutajoš 30 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Novi magazin pre 4 satijoš 26 povezanih