Повезане вести

"С љубавником сам била на седмом небу": Наша глумица признала мужу да га вара, уследела шок реакција

"С љубавником сам била на седмом небу": Наша глумица признала мужу да га вара, уследела шок реакција

Мондо 28.10.2024
Глумица Ева Рас се удавала три пута. Глумица Ева Рас имала је веома успешну каријеру, али и веома занимљив љубавни живот. Удавала се три пута, а једног супруга је варала и то му и признала. "Нема разлике између мушкарца и жене… »
Ева Рас супругу отворено говорила о својим љубавницима: Варала сам, али сам то чинила из чистог срца

Ева Рас супругу отворено говорила о својим љубавницима: Варала сам, али сам то чинила из чистог срца

Вести онлине 28.10.2024
Позната глумица неретко изненади изјавама о свом приватном животу, а једном приликом признала је да није била верна супругу. Ева Рас отворено говори о бројним табу темама, па је тако умела да оправда и своје афере за које је… »
Наша глумица варала мужа и све му признала, он јој се извинио: "Са љубавником сам била на седмом небу"

Наша глумица варала мужа и све му признала, он јој се извинио: "Са љубавником сам била на седмом небу"

Блиц 28.10.2024
Глумица Ева Рас имала је веома успешну каријеру, али и веома занимљив љубавни живот. Она се удавала чак три пута. Ева Рас је признала да је свог супруга варала и да му је све и признала. - Нема разлике између мушкарца и жене… »

Вести дана »