Povezane vesti

"Kad sam se razbolela, Ceca mi je prva pomogla": Progovorila kuma srpske pevačice, spomenula i Miru Škorić

"Kad sam se razbolela, Ceca mi je prva pomogla": Progovorila kuma srpske pevačice, spomenula i Miru Škorić

Mondo 28.10.2024
Svetlana Bubanja Bucka je Cecina dugogodišnja prijateljica, saradnica, ali i kuma. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović godinama unazad sarađuje sa Svetlanom Bubanjom, poznatijom kao Buckom, koja je zadužena za njenu frizuru. Tokom godina su se i… »
"Kad sam otkrila tumor, Ceca mi je mnogo pomogla" Dama koju zna cela estrada progovorila o odnosu sa pevačicom

"Kad sam otkrila tumor, Ceca mi je mnogo pomogla" Dama koju zna cela estrada progovorila o odnosu sa pevačicom

Telegraf 28.10.2024
Preporučujemo. Svetlana Bubanja Bucka, dugogodišnja prijateljica, kuma i saradnica Svetlane Cece Ražnatović, podelila je neke od najupečatljivijih trenutaka iza scene s balkanskom zvezdom. Od koncertnih anegdota do emotivne podrške koju joj je Ceca… »
"Kada sam se razbolela, Ceca mi je pomogla": Spekulisalo se o odnosu folk dive i njene kume: Posle 4 godina otkrivena istina

"Kada sam se razbolela, Ceca mi je pomogla": Spekulisalo se o odnosu folk dive i njene kume: Posle 4 godina otkrivena istina

Blic 28.10.2024
Svetlana Bubanja Bucka, Cecina dugogodišnja prijateljica, kuma i saradnica, u dokumentarno-igranom serijalu "Ceca i deca", koji se emitovao na "Blic" televiziji, ispričala je anegdotu sa velikog koncerta najveće balkanske zvezde. - Dešavalo nam se da… »

Vesti dana »