Povezane vesti
"Kad sam se razbolela, Ceca mi je prva pomogla": Progovorila kuma srpske pevačice, spomenula i Miru Škorić
Mondo 28.10.2024
Svetlana Bubanja Bucka je Cecina dugogodišnja prijateljica, saradnica, ali i kuma. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović godinama unazad sarađuje sa Svetlanom Bubanjom, poznatijom kao Buckom, koja je zadužena za njenu frizuru. Tokom godina su se i okumile, a… »
"Kad sam otkrila tumor, Ceca mi je mnogo pomogla" Dama koju zna cela estrada progovorila o odnosu sa pevačicom
Telegraf 28.10.2024
Preporučujemo. Svetlana Bubanja Bucka, dugogodišnja prijateljica, kuma i saradnica Svetlane Cece Ražnatović, podelila je neke od najupečatljivijih trenutaka iza scene s balkanskom zvezdom. Od koncertnih anegdota do emotivne podrške koju joj je Ceca… »
"Kada sam se razbolela, Ceca mi je pomogla": Spekulisalo se o odnosu folk dive i njene kume: Posle 4 godina otkrivena istina
Blic 28.10.2024
Svetlana Bubanja Bucka, Cecina dugogodišnja prijateljica, kuma i saradnica, u dokumentarno-igranom serijalu "Ceca i deca", koji se emitovao na "Blic" televiziji, ispričala je anegdotu sa velikog koncerta najveće balkanske zvezde. - Dešavalo nam se da u… »
Vesti dana »

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 7 satijoš 1 povezana