Повезане вести

Због те куће сам банкротирала: Певачица покренула бизнис, па упала у велике дугове

Због те куће сам банкротирала: Певачица покренула бизнис, па упала у велике дугове

Стори 28.10.2024
Марина Тадић је била принуђена да подигне кредит како би покренула бизнис. Певачица је власница куће на Авали, коју изнајмљује за различите прославе, а због те куће певачица је банкротирала. - Због те куће сам банкротирала! У… »
Марина Тадић прогласила банкрот! Певачица остала без динара па све испричала јавно, није крила ни разлог пропасти

Марина Тадић прогласила банкрот! Певачица остала без динара па све испричала јавно, није крила ни разлог пропасти

Курир 28.10.2024
Певачица Марина Тадић (41) покренула је приватан бизнис за времепандемије корона вируса због чега је, како је сама својевремено признала, завршила у дуговима. Марина Тадић власница је куће на Авали, коју изнајмљује за различите… »
"Због те куће сам банкротирала": Певачица (41) покренула бизнис, па упала у огромне дугове: "Даш паре, па се надаш да ће ти се…

"Због те куће сам банкротирала": Певачица (41) покренула бизнис, па упала у огромне дугове: "Даш паре, па се надаш да ће ти се…

Блиц 28.10.2024
Певачица Марина Тадић (41) покренула је приватан бизнис за време пандемије корона вируса због чега је, како је сама својевремено признала, завршила у дуговима. Марина Тадић власница је куће на Авали, коју изнајмљује за различите… »

Вести дана »