Povezane vesti
"Koža mi se ljuštila, gorela sam iznutra": Devojka provela 30 dana u komi boreći se za život: "Onda mi se desilo nešto što je…
Blic 28.10.2024
Žena iz Ilinoisa provela je 30 dana u medicinski indukovanoj komi boreći se za život, ali sve se promenilo u trenutku kada se probudila. Viktoriji Kupa je dijagnostikovan lupusom, ali 2019. godine je počela da reagovala na lek zbog čega je koža počela da… »
"Provela sam 30 dana u komi, a kad sam se probudila doživela sam šok života!" Pored kreveta je ugledala jednog čoveka i sve se…
Kurir 28.10.2024
Jedna žena iz Ilinoisa provela je 30 dana u medicinski indukovanoj komi boreći se za svoj život, ali sve se promenilo u trenutku kada se probudila. Viktoriji Kupaj je dijagnostikovan lupus, a 2019. godine reagovala je loše na lek koji je izazvao… »
Vesti dana »

Nižu se hitna upozorenja RHMZ! Ovo je najnovije: U naredna 2 sata ovi delovi Srbije da se spreme za obilan pljusak, grmljavinu i jak vetar!
Blic pre 17 minutajoš 71 povezana

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 41 povezana

„Pazite da tenkovi ne ruiniraju ovo malo jada od puteva…“: Oglasili se studenti ETF
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 32 minutajoš 13 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 37 minutajoš 19 povezanih