Povezane vesti
"Koža mi se ljuštila, gorela sam iznutra": Devojka provela 30 dana u komi boreći se za život: "Onda mi se desilo nešto što je…
Blic 28.10.2024
Žena iz Ilinoisa provela je 30 dana u medicinski indukovanoj komi boreći se za život, ali sve se promenilo u trenutku kada se probudila. Viktoriji Kupa je dijagnostikovan lupusom, ali 2019. godine je počela da reagovala na lek zbog čega je koža počela da… »
"Provela sam 30 dana u komi, a kad sam se probudila doživela sam šok života!" Pored kreveta je ugledala jednog čoveka i sve se…
Kurir 28.10.2024
Jedna žena iz Ilinoisa provela je 30 dana u medicinski indukovanoj komi boreći se za svoj život, ali sve se promenilo u trenutku kada se probudila. Viktoriji Kupaj je dijagnostikovan lupus, a 2019. godine reagovala je loše na lek koji je izazvao… »
Vesti dana »

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Izrael na ivici diplomatske izolacije: Nemački ministar uputio dramatičnu poruku Tel Avivu zbog Gaze
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana