Povezane vesti
"Koža mi se ljuštila, gorela sam iznutra": Devojka provela 30 dana u komi boreći se za život: "Onda mi se desilo nešto što je…
Blic 28.10.2024
Žena iz Ilinoisa provela je 30 dana u medicinski indukovanoj komi boreći se za život, ali sve se promenilo u trenutku kada se probudila. Viktoriji Kupa je dijagnostikovan lupusom, ali 2019. godine je počela da reagovala na lek zbog čega je koža počela da… »
"Provela sam 30 dana u komi, a kad sam se probudila doživela sam šok života!" Pored kreveta je ugledala jednog čoveka i sve se…
Kurir 28.10.2024
Jedna žena iz Ilinoisa provela je 30 dana u medicinski indukovanoj komi boreći se za svoj život, ali sve se promenilo u trenutku kada se probudila. Viktoriji Kupaj je dijagnostikovan lupus, a 2019. godine reagovala je loše na lek koji je izazvao… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje napuštenih pasa zatrovanom hranom
Jugmedia pre 1 satjoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO Izraelska vojska prvi put izvela vazdušne napade na severu Irana; Berze: Cena sirove nafte Brent porasla na više od 110 dolara
Insajder pre 17 minutajoš 77 povezanih
Barselona prebolela Jamalove dečje bolesti, pa razmontirala Njukasl
RTS pre 52 minutajoš 27 povezanih
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 6 satijoš 30 povezanih