Povezane vesti
"Svaki član porodice Karić ima isto mišljenje o meni" jk otkrila sve susretu s Karićem posle 20 godina i priznala šta se…
Kurir 28.10.2024
Pop diva Jelena Karleuša vratila se u Beograd nakon spektakularnog koncerta u Zeti, koji je održala sinoć, 27. oktobra, a sada je podelila i prve utiske. - Postigli smo neverovatan uspeh u Zeti, oborili smo sve rekorde posete. Lepo smo zatvorili usta… »
Pomirenje decenije! Pred TV kamerama pali poljupci i zagrljaji: Jelena je moja porodica, razvodi su često nepromišljeni…
Svet & Skandal 28.10.2024
Jelena Karleuša i Bogoljub Karić sreli se posle 20 godina Jelena Karleuša sinoć je nastupala u Crnoj Gori, a u Zeti je, kako pišu tamošnji mediji, imala koncert o kome će se dugo pričati. Brojne TV ekipe pratile su pop divu, kako na koncertu, tako i u… »
Prvi susret JK i Bogoljuba karića posle 20 godina! Sreli se sasvim slučajno, a evo šta se dešavalo u holu hotela (foto)
Kurir 28.10.2024
Jelena Karleuša i Bogoljub Karić sreli su se nakon 20 godina prvi put. Opšte je poznato da je pevačica bila u braku s njegovim sinovcem Bojanom, a poznato je i da je Bogoljuba okrivila da je on takođe zaslužan zašto je ona prestala da bude deo porodice… »
Bogoljub Karić za Kurir otkriva sve detalje susreta s jk! Šokiraće vas njegove reči: Poljubili smo se...Spomenuo i njene…
Kurir 28.10.2024
Kao bomba je odjeknula vest da su se sreli Jelena Karleuša i Bogoljub Karić. Pevačica i rođeni brat njenog bivšeg svekra videli su se u Crnoj Gori. Sasvim slučajno su se zadesili u isto vreme na istom mestu, a kako je sve proteklo biznismen je ispričao… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 30 minutajoš 96 povezanih
Legenda Lejkersa kritikuje Dončića: "Recite šta god hoćete o mojoj porodici - to su samo reči"
B92 pre 4 satijoš 28 povezanih