Povezane vesti
Špijuniranje: Upoznajte autističnog britanskog obaveštajca službe MI5
Južne vesti 28.10.2024
Getty Images Sedište službe MI5 u Londonu BBC je dobio dozvolu koja se retko izdaje za pristup sedištu britanske kontraobaveštajne i bezbednosne agencije MI5 u Londonu da bi se sastao sa višim obaveštajcem koji govori o tome kako mu je bilo kad je saznao… »
Špijuniranje: Umete li da čuvate tajnu? Upoznajte autističnog britanskog obaveštajca službe MI5
Radio 021 28.10.2024
BBC je dobio dozvolu za pristup sedištu britanske kontraobaveštajne i bezbednosne agencije MI5 u Londonu da bi se sastao sa višim obaveštajcem koji govori o tome kako mu je bilo kad je saznao da je neurodivergentan. Getty Images Sedište službe MI5 u… »
Špijuniranje: Umete li da čuvate tajnu? Upoznajte autističnog britanskog obaveštajca službe MI5
Danas 28.10.2024
BBC je dobio dozvolu koja se retko izdaje za pristup sedištu britanske kontraobaveštajne i bezbednosne agencije MI5 u Londonu da bi se sastao sa višim obaveštajcem koji govori o tome kako mu je bilo kad je saznao da je neurodivergentan. Lijam je… »
NIN 28.10.2024
BBC je dobio dozvolu koja se retko izdaje za pristup sedištu britanske kontraobaveštajne i bezbednosne agencije MI5 u Londonu da bi se sastao sa višim obaveštajcem koji govori o tome kako mu je bilo kad je saznao da je neurodivergentan. Lijam je… »
Blic 28.10.2024
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 20 minutajoš 49 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih

Transrodna osoba A. K. osumnjičena za ucenu Vujadina Savića: Mladen Mijatović otkrio detalje slučaja, umešala se i Karleuša
Svet & Skandal pre 1 satjoš 39 povezanih

Nastavak sednice Narodne skupštine: Rasprava o amandmanima na prvih osam predloženih zakona
Euronews pre 15 minutajoš 26 povezanih