Povezane vesti
Netanjahu: Nadam se da ću postići mirovne sporazume sa više arapskih država posle rata
Politika pre 24 dana
TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da se nada da će postići mirovne sporazume sa više arapskih zemalja kada se završi rat Izraela protiv Hamasa i Hezbolaha. "Dan nakon što Hamas ne bude više kontrolisao Gazu i Hezbolah… »
Netanjahu želi mir na bliskom istoku: "Jasno vide udarce koje Izrael nanosi onima koji napadaju - iranskoj osovini zla"
Kurir pre 24 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da želi da nastavi diplomatske napore za normalizaciju odnosa sa zemljama Bliskog istoka. - Težim da nastavim proces koji sam započeo pre nekoliko godina istorijskim potpisivanjem Abrahamovog… »
Netanjahu otkrio sledeći potez: "Mir za mir"
B92 pre 24 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da želi da nastavi diplomatske napore za normalizaciju odnosa sa zemljama Bliskog istoka. "Težim da nastavim proces koji sam započeo pre nekoliko godina istorijskim potpisivanjem Abrahamovog… »
Netanjahu: Želim da nastavim normalizaciju odnosa sa arapskim zemljama
N1 Info pre 24 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da želi da nastavi diplomatske napore za normalizaciju odnosa sa zemljama Bliskog istoka. „Težim da nastavim proces koji sam započeo pre nekoliko godina istorijskim potpisivanjem Abrahamovog sporazuma… »
Netanjahu se zalaže za nastavak normalizacije odnosa sa arapskim zemljama
Novi magazin pre 24 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da želi da nastavi diplomatske napore za normalizaciju odnosa sa zemljama Bliskog istoka. "Težim da nastavim proces koji sam započeo pre nekoliko godina istorijskim potpisivanjem Abrahamovog… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izralskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 24 minutajoš 28 povezanih
U naredna 2 sata kiša! Rhmz izdao upozorenje rano jutros: Upaljeni alarmi, u ovim delovima Srbije padaće sneg
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Medvedev o lansiranju "orešnika" na Ukrajinu: Dobili ste šta ste tražili
Euronews pre 54 minutajoš 21 povezana
Haos na ulicama Beograda! Navijači presreli autobus sa košarkašima Partizana (video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 22 povezane