Povezane vesti
"U tuči vršnjaci nisu hteli da me "izuju iz cipela", bilo im žao": Nikola Pejaković svojevremeno je pričao o svom detinjstvu…
Kurir 28.10.2024
Nikola Pejaković mnogima je voljeni glumac, scenarista i muzičar. Tvrdi kako je sve to pomalo. U njegovim rečima se kriju pojedine istine o životu i duhovnosti. Imao je iskustva koja su i te kako uticala da može da priča o temtici koja može mnogima da… »
"Rođen sam kao invalid, deca su me zadirkivala": Naš glumac rođen je sa četiri prsta, ovako priča o svom hendikepu…
Blic 28.10.2024
Glumac i muzičar Nikola Pejaković Kolja danas je inspiracija mnogima, on je uspeo da se izbori sa porocima, a svoj hendikep sa kojim je rođen smatra dar od Boga. On je jednom prilikom govorio o svom odrastanju i tada je istakao da su ga deca poštedela u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ogromni redovi pred studentskim štandovima, došao i veliki broj penzionera: Poznato koliko je potpisa prikupljeno samo na jednom štandu
Nova pre 2 minutajoš 55 povezanih
"Ubili smo najmanje 51 člana ruske elitne jeinice GRU, ranili 74": Ukrajinske trupe se pohvalile nanetim gubicima ruskoj strani (video)
Kurir pre 47 minutajoš 41 povezana
uživo IZBORI NA KOSOVU I METOHIJI Do 17 sati glasalo 38,25 odsto birača, najveća izlaznost i dalje u srpskim sredinama
Euronews pre 2 minutajoš 51 povezana