Повезане вести
"Рођен сам као инвалид, деца су ме задиркивала": Никола Пејаковић рођен са 4 прста, рекао шта су радили родитељи
Мондо 28.10.2024
Никола Пејаковић испричао и како су га деца штедела, понекад у тучи "нису хтели да га изваде из ципела" јер им је било жао. Глумац и музичар Никола Пејаковић Коља данас је инспирација многима, он је успео да се избори са… »
"У тучи вршњаци нису хтели да ме "изују из ципела", било им жао": Никола Пејаковић својевремено је причао о свом детињству…
Курир 28.10.2024
Никола Пејаковић многима је вољени глумац, сценариста и музичар. Тврди како је све то помало. У његовим речима се крију поједине истине о животу и духовности. Имао је искуства која су и те како утицала да може да прича о… »
"Рођен сам као инвалид, деца су ме задиркивала": Наш глумац рођен је са четири прста, овако прича о свом хендикепу…
Блиц 28.10.2024
Глумац и музичар Никола Пејаковић Коља данас је инспирација многима, он је успео да се избори са пороцима, а свој хендикеп са којим је рођен сматра дар од Бога. Он је једном приликом говорио о свом одрастању и тада је истакао… »
Вести дана »

Оптужни предлог против мушкарца због напада на војне полицајце на ВМА
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 55 повезаних

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 3 сатајош 20 повезаних

У Верони се родила нова звезда - тренутак кад је Миловановић постао љубимац навијача
Спортске.нет пре 33 минутајош 61 повезана

Преминуо прослављени амерички глумац и редитељ Роберт Редфорд
Морава инфо пре 5 сатијош 47 повезаних

Скуп подршке ухапшеним пољопривредницима сутра испред суда у Новом Саду
Нови магазин пре 1 сатјош 33 повезане