Povezane vesti

Novaković: U zakonskom roku sazvaću vanrednu sednicu, ostavka ne

Novaković: U zakonskom roku sazvaću vanrednu sednicu, ostavka ne

Niške vesti pre 25 dana
U izjavi Novaković ističe da o ostavci i ne razmišlja a da će upitan biti i prenos skupštine, jer su budžetom predviđene samo redovne sednice. „Ako jedna trećina odbornika traži zakazivanje sednice ja ću da je zakažem to je moja zakonska… »
Predsednik Skupštine prof. dr Igor Novaković će zakazati vanrednu sednicu, ali i podneti tužbe zbog “iznetih neistina”

Predsednik Skupštine prof. dr Igor Novaković će zakazati vanrednu sednicu, ali i podneti tužbe zbog “iznetih neistina”

Gradski portal 018 pre 24 dana
Na zahtev opozicije predsednik Skupštine grada Niša prof. dr Igor Novaković zakazaće vanrednu sednicu na kojoj će se između ostalog raspravljati i o njegovoj smeni. On je u najavio i tužbe zbog, kako je rekao “iznetih nistina” i na konferenciji… »
Predsednik Skupštine će zakazati vanrednu sednicu, ali i podneti tužbe zbog “iznetih neistina” [VIDEO]

Predsednik Skupštine će zakazati vanrednu sednicu, ali i podneti tužbe zbog “iznetih neistina” [VIDEO]

Glas juga pre 25 dana
“Ne pada mi na pamet da dam ostavku. Sve vreme sam vodio sednicu u skladu sa poslovnikom i statutom”, rekao je Novaković. On je istakao da su se, u prisustvu više svedoka, dogovorili da se zapisnik usvaja pre dnevnog reda, i ukazao na to da… »

Vesti dana »